Тіроль. День 1-й: пробіжки й не тільки (+ ВІДЕО)

Тіроль. День 1-й: пробіжки й не тільки (+ ВІДЕО)

У день приїзду в графіку динамівців було заплановане одне, вечірнє тренування. Всі свої заняття протягом двох тижнів динамівці проводитимуть у тренувальному центрі серед мальовничих гір у десяти хвилинах їзди від готелю, де зупинилася наша команда.

Перед початком тренування Сергій Ребров зібрав усіх гравців біля поля та оголосив план на заняття.

Саме тренування, як і належить, розпочалося з розминки та пробіжки. Розділившись на дві групи, гравці дружньо побігли навколо поля.

Однак уже в перший день більша частина заняття проходила переважно із м’ячем, при цьому було помітно, що гравці скучили за грою за період відпустки. Найдовше футболісти виконували вправи на контроль м’яча. Гравці розділилися на дві команди по дев’ять – у зелених та в синіх манішках, при цьому за одну із команд зайшов Сергій Федоров.

Кожна з команд почергово одержувала м’яча й намагалася втримати його якнайдовше, при цьому Сергій Ребров та Рауль Ріанчо, які проводили заняття, рахували кількість передач до втрати м’яча, а потім підсумовували їхню загальну кількість у кожної з команд.

«Якщо команда не розмовляє, вона не зможе тримати м’яча. Розмовляйте, підказуйте одне одному», – радив підопічним Рауль.

Тим часом голкіпери займалися за окремою програмою під керівництвом Михайла Михайлова. Менше сконцентрованим на воротарських вправах був капітан команди Олександр Шовковський, який поки займався переважно біговою роботою. 

Також за індивідуальною програмою працював наймолодший учасник збору – 16-річний Віктор Циганков, який здійснював пробіжки навколо поля та працював під наглядом Віталія Кулиби.

Поруч із великим полем із якісним натуральним газоном, на якому тренувалися динамівці, розташоване маленьке поле з твердим покриттям, на якому зібралося чимало дітлахів, які приїздять сюди із сусіднього селища переважно на велосипедах. Один із них, на вид найстарший, одразу кинувся в очі динамівцям, адже він був одягнений у футболку київського «Динамо», хай і не найновішого зразка, але із номером та власним ім’ям на спині. І не лише він, а й багато інших дітлахів, побачивши автобус із нашою командою, кинули гру та почали захоплено стежити за тренуванням.

Наприкінці тренувального заняття, протягом якого панувала переважно хмарна погода, сонце врешті визирнуло з-за хмар. Перше тренування тривало трохи більше години. Проте на завтра в розкладі команди відразу два тренування – ранкове та вечірнє.

Copyright © 2014 FC Dynamo Kyiv

* фото А.Лукацького

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер