Австрійський збір динамівців. День 5-й: плюс ще дві бойові одиниці

Австрійський збір динамівців. День 5-й: плюс ще дві бойові одиниці

Драгович та Беланда повертаються з відпустки

У ранковій розминці, окрім чотирьох голкіперів, брали участь уже двадцять виконавців. Двадцятим став Александар Драгович, який приъхав ще в неділю, й напередодні ввечері робив пробіжки в лісі під наглядом Віталія Кулиби.

У понеділок він теж переважно займався за індивідуальною програмою, проте в ранкових вправах узяв участь на рівних із усіма.

Уже ввечері до «Інтеральпену» приїхав й Юнес Беланда, який розпочне тренуватися завтра. Цим гравцям було надало на кілька вихідних більше, оскільки вони були задіяні в міжнародних поєдинках у складі своїх збірних.

Тактичне протистояння

Ранкове тренування розпочалося з інтенсивних вправ, в яких були задіяні тренувальні бар’єри, стійки та фішки. Це були вправи на частоту, темп бігу, швидкісні якості.

Інтенсивність вправ поступово зростала, в той же час гравці мали змогу відпочивати в паузах між вправами, граючи у квадратах.

Потім розпочалося тактичне заняття.

Одна група гравців під керівництвом Сергія Реброва атакувала на великі ворота, які почергово захищав один із голкіперів, у той час як інша під наглядом Рауля Ріанчо тримала оборону та намагалася вивести м’яча до центру поля та відправити у маленькі ворота, встановлені на центральній лінії.

Такі поєдинки двічі завершилися внічию – 1:1 та 2:2.

Гравці брали участь у вправі позмінно, незадіяні відпочивали, весело граючи у великому квадраті. Потім вправу провели на великому полі, при цьому задіяні були вже всі гравці одночасно.

Вечірня злива з грозою не порушила планів

Безпосередньо перед запланованим виїздом на вечірнє тренування розпочалася дуже сильна грозова злива.

Стовп води навіть не дозволяв виїхати, й динамівцям довелося чекати на зміну погоди або рішення про інше місце проведення тренування біля автобуса. У цей час одне з дерев у лісі прямо поблизу готелю, метрах у п’ятдесяти від паркінгу, зайнялося вогнем від блискавки та розкололося навпіл. Блискавку супроводжував дуже гучний гуркіт грому. «Цей звук був навіть гучнішим, аніж звуки пострілів», – сказав Олександр Шовковський та порадив усім не користуватися мобільними телефонами під час грози.

Кристіан Маховські запропонував провести тренування на тенісних кортах на території готелю, проте злива поступово почала вщухати, й Сергій Ребров прийняв рішення їхати на тренувальне поле.

Динамівці провели повноцінне тренування. На його початку відпрацьовувалася гра в пас, потім пішли вправи на контроль м’яча, а завершувалося заняття двохсторінкою. Спочатку команди зіграли у два-три паси без голкіперів на ворота з низькою поперечиною , а потім – на стандартні ворота за участі голкіперів.

Copyright © 2014 FC Dynamo Kyiv

* фото А.Лукацького

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер