Австрійський збір «Динамо» Київ. День шостий, відновлювальний

Австрійський збір «Динамо» Київ. День шостий, відновлювальний

Обидва заняття відбулися в готелі Interalpen. Ранкове було проведене у тренажерному залі, де гравці виконували вправи на зміцнення м'язів-стабілізаторів, аби попередити ризик отримання травм.

Цим вправам передувала пробіжка в мальовничому лісі, розташованому навколо готелю.

Денний час гравці проводили на власний розсуд. Хтось з’їздив до Інсбруку, але більшість залишилася в готелі, в якому є ідеальні умови для відпочинку та відновлення – один із найкращих у Європі спа-комплексів.

Кілька динамівців після ранкового тренування вирушили на тенісні корти, яких є вдосталь у «Інтеральпені». Відкриті та криті, грунтові та хардові – на будь-який смак. Не вистачає лише трав`яного корту, тим паче зараз саме розпал Вімблдону, за яким уважно стежать деякі наші гравці.

Серед тих, хто не лише дивиться теніс по телевізору, а й сам часто бере ракетку до рук, Артем Кравець, Денис Гармаш, Сергій Рибалка, Євген Хачеріді. Щоправда, останній, зважаючи на пошкодження, цього разу лише поспостерігав за товариським спарингом, у якому Денис Гармаш обіграв Сергія Рибалку.

Проте час відпочинку, для когось – активного, а для когось пасивного, минув доволі швидко, й уже ввечері суботи робота продовжилася в конференц-залі готелю. Тут уже на перший план вийшли інші знаряддя, зокрема тактична дошка, адже на футболістів чекало теоретичне заняття. 

У неділю команда повертається до звичного режиму – ранкове та вечірнє тренування на футбольному полі. 

* фото А. Лукацький

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер