Автограф-сесія Мілевського та Михалика

Автограф-сесія Мілевського та Михалика

У середу в магазині adidas (пр. Перемоги, 21) відбулася автограф-сесія гравців «Динамо» та збірної України Артема Мілевського та Тараса Михалика.

Захід пройшов у веселій, дружній атмосфері, було помітно, що від нього отримали задоволення не лише вболівальники, але й самі футболісти. Артем і Тарас прийшли у формі національної збірної і відразу взялися за справу. Оцінивши розмір багатосантиметрової купи плакатів з їхнім же зображеннями, яка лежала перед кожним із них, динамівці з діловитим виглядом почали розставляти автографи. Упоравшись із першою частиною завдання, футболісти приділили увагу вболівальникам, які зібралися біля входу до магазину. Якраз у цей час організатори заходу повідомили, що в автограф-сесії не зможе взяти участь Андрій Шевченко, присутність якого анонсувалася раніше.

- Отже можете розходитися, - пожартував Тарас Михалик. Але присутні не лише не висловили розчарування, а обступили футболістів щільнішим колом. Потім настав час фотографій «на пам’ять», тільки після цього, сповна задовольнивши інтерес уболівальників, гравців було відпущено на тренування.

Не залишилися без діла журналісти, котрі поставили капітану «Динамо» кілька питань. Навколо персони Мілевського останнім часом ходить достатньо багато чуток.

- Чув про інтерес до мене збоку «Зеніту», але це поки лише чутки. Тому не хочу нічого коментувати, - ніби передбачав перше питання Артем. - Тим паче, в нас попереду три дуже важливих матчі, окрім них я прагну ні про що не думати.

- А що можете сказати про можливість вашого переходу до одного з французьких клубів?

- Про це я також знаю лише з газет, та партнери по команді говорять. На даний момент я хочу стати чемпіоном із «Динамо», а далі подивимося.

- Контракт із «Динамо» збираєтеся продовжувати?

- Поживемо – побачимо. Моя нинішня угода діє до серпня наступного року.

- Яке ваше ставлення до того, що матч «Шахтар» - «Динамо» буде обслуговувати іноземець?

- Для мене немає різниці, хто буде судити. Останнім часом і наші арбітри судять доволі добре. Мені сподобалася робота Швецова в матчі з «Карпатами».

- Він же вам картку дав…

- Можливо, у тому моменті він не розібрався, але в усьому іншому зробив усе правильно.

- А як же епізод із вилученням Зозулі?

- Ми дивилися той момент у повторі. Там було складно розібратися і головному, і боковому арбітру. Просто не варто було показувати жовту картку. Все ж таки контакт був, але, напевно, не настільки серйозний, щоб призначати пенальті.

- Які шанси «Динамо» і «Шахтаря» на чемпіонство у процентному співвідношенні?

- 50 на 50.

- Але у «Шахтаря» три очки переваги…

- Я знаю, але в нас попереду очна зустріч, яка обіцяє бути дуже цікавою. Утім, як і гра із «Закарпаттям» у суботу. Отже все лише починається.

- Матч із «Закарпаттям» очікуєте з особливим натхненням?

- Звичайно. У нас перед ними боржок залишився. Тому поєдинок буде особливим і, в той же час, дуже важливим для нас напередодні гри в Донецьку.

- Із чим пов’язаний високий рівень травматизму в команді?

- Від них ніхто не застрахований. Травми бувають із різних причин, головне, щоб не були серйозними.

Світлана Полякова, Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер