Ай да Гемега!

Ай да Гемега!

Прибувши на місце тренувань у «Marbella Football Center» динамівців на цей раз зустріли відразу три сусідніх команди дніпропетровський «Дніпро», румунський «Клуж» та новоприбулий угорський «Ференцварош» перший суперник «Динамо» на зборах в Іспанії. Доречі, тренування «біло-синіх» з їхніми майбутніми опонентами розділяла всього лише натягнута сітка.

Погода не побалувала делегацію «Динамо» в середу. З півночі на Марбелью насуваються хмари, і піднявся прохолодний вітер. Дощу, на щастя, вранці та вдень не було, а от увечері цілком можливий. За попередніми прогнозами, похмура погода протримається аж до неділі.

Знову попрацювавши над фізичним станом і витривалістю, наприкінці заняття відбулися два двосторонніх поєдинки, де знову змагалися чотири команди «7Х7». Гравці повинні були відпрацьовувати гру в лінію. Тобто якщо в першому таймі одна трійка захищалася, а інша атакувала, то в другому вони мінялися ролями. В цілому голів було забито чимало і на будь-який смак. Найрезультативнішим у цих матчах став молодий Віталій Гемега (на фото зліва), який буквально за дві хвилини, граючи за «синіх», забив два м'ячі.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер