»Аякс»: до Києва на три дні

»Аякс»: до Києва на три дні

Здобувши перемогу в домашньому матчі чемпіонату Голландії над «Вітессом», «Аякс» перемкнув погляди на протистояння з «Динамо». В обох суперників приблизна однакова кількість часу для підготовки до першої гри кваліфікації плей-офф Ліги чемпіонів, єдине, голландцям ще необхідно дістатися з Амстердаму до Києва.

Отже, до аеропорту «Бориспіль» чартерним рейсом делегація «Аякса» прибуває в понеділок о 13:25. Розташуються гравці та тренери в готелі «Хайятт». Після обіду та відпочинку в планах команди вечірнє тренування на стадіоні «Динамо» ім.Валерія Лобановського. Воно розпочнеться о 19:00, а за півгодини до нього головний тренер «Аякса» Мартин Йол у конференц-залі стадіону проведе прес-конференцію.

У вівторок удень у планах голландців розминка на стадіоні імені Баннікова. Після неї команда повертається до готелю, з якого за дві години до стартового свистка арбітра виїде на стадіон. Нагадаємо, матч «Динамо» - «Аякс» відбудеться у вівторок, 17-го серпня. Початок о 21:45.

Цікаво, що після матчу делегація «Аякса» залишається в Києві. Заночувавши, до Амстердаму голландці вилітають опівдні наступного дня.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер