Айїла Юссуф: «Будемо виправлятися в наступному сезоні»

Айїла Юссуф: «Будемо виправлятися в наступному сезоні»

Після матчу з «Шахтарем» футболісти «Динамо» були засмучені поразкою та всі, як один, відмовлялися спілкуватися з журналістами. За винятком захисника Айїли Юссуфа:

- Ми справді помилилися першими. Але до другого пропущеного м’яча шанси залишалися рівними – 50 на 50. Ми дуже засмучені, що не вдалося перемогти.

- Для «Динамо» це був шанс поліпшити враження від сезону без чемпіонства?


- Так. Хоча одне не можна замінити іншим, ми хотіли отримати хоч невелику компенсацію, щоб порадувати наших уболівальників, які приїхали нас сьогодні підтримати. На жаль, не вдалося цього зробити. Сезон виявився невдалим у всіх відношеннях. Виправити ситуацію спробуємо в наступному чемпіонаті, коли після зборів усі команди почнуть грати, як говориться, з «чистого аркуша». Тоді «Шахтарю» від нас так просто не відірватися.

- Вам не здалося, що завершення гри вийшла занадто нервовою?

- Ні, це все емоції, їх не уникнути на футбольному полі. Це нормально. Просто результат нас не влаштовував, усі були заведені, що й вилилося у бурхливу реакцію на певні епізоди

- У другому таймі ви втратили бутсу. Що сталося в тому моменті?

- Ви можете подивитися повтор і побачите, що гравець «Шахтаря» наступив мені на ногу. Я навіть не зрозумів, що відбувається, лише потім помітив, що залишився без бутси. А арбітр залишив цей епізод без уваги, а потім ще мені й жовту картку показав.

* * *

А Олександр Шовковський був після матчу достатньо лаконічним:

- Передусім, хочу подякувати нашим уболівальникам за підтримку, а «Шахтар» привітати з перемогою. Ми же цього сезону поставлених перед нами завдань не виконали. Наступного року все буде по-іншому, – стримано відповів динамівський воротар.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер