Айїла Юссуф: «Не знаю, чи буде в мене відпустка»

Айїла Юссуф: «Не знаю, чи буде в мене відпустка»

Відновившись після травми, півзахисник «Динамо» Айїла ЮССУФ швидко завоював місце в основному складі команди. Напередодні завершального в сезоні поєдинку з «Шахтарем» в чемпіонаті України Айїла розповів про свої найближчі плани і ситуацію в команді:

- На нас чекає серйозна гра з гірниками, але в той же час, це не той матч, перед яким варто хвилюватися. Безперечне одне – ми маємо упевнено перемогти. «Динамо» вже стільки матчів програло «Шахтарю» цього сезону, що ми просто зобов’язані взяти реванш, показавши при цьому хорошу гру. Команда давно стала чемпіоном, але все ж таки хочеться піти у відпустку в хорошому настрої.

- Після травми Несмачного в лінії захисту можуть виникнути проблеми?

- Не думаю, досвід показує, що заміна знаходиться кожному. Завжди є хтось, хто готовий зіграти замість травмованого футболіста. Дуже прикро, що Андрій травмувався. Гадаю, тренер знайде йому заміну в особі того ж Ель Каддурі. А Несмачному я бажаю швидкого одужання.

- Як у команді ставляться до чуток, що Юрій Сьомін може залишити команду?

- Ми чули таку інформацію. Не можу говорити за всіх, але я не бачу причин, чому Сьомін має йти. Юрій Павлович уміє знаходити підхід до кожного гравця і знає, як краще використовувати футболістів на тій чи іншій позиції. В нього колосальний досвід. Але якщо він сам хоче піти, це інше питання. Можу сказати від себе, що мені дуже подобається з ним працювати.

- Після завтрашньої гри у вас розпочнеться відпустка, чи вирушите до розташування національної збірної?


- В мене не буде вихідних, я відразу їду до збірної, у складі якої буду готуватися до чотирьох матчів: 29-го травня ми в товариському матчі зустрічаємося з Ірландією, 3-го червня граємо із збірною Франції, а 7-го і 20-го червня у відбіркових поєдинках до ЧС-2010 змагатимемося з Кенією і Тунісом. Не знаю, чи буде в мене відпустка. Після матчів за збірну буде розмова на цю тему з головним тренером.

- Але плани на можливу відпустку вже будуєте?

- Напевно, поїду з сім’єю куди-небудь до Європи. Хочу просто відпочити.

- Сезон підходить до свого завершення, можете оцінити, яким він вийшов для вас?

- Не можу сказати, що він був поганим чи хорошим. За останній рік у мене було багато травм, причому серйозних. Останнім часом, слава богу, все налагодилося, я почав грати. Незабаром з оптимізмом почну готуватися до наступного сезону.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер