Айіла Юссуф: «Було важко стримати емоції»

Айіла Юссуф: «Було важко стримати емоції»

Айіла Юссуф
За чотири роки в «Динамо» Айіла Юссуф провів у вищій лізі чемпіонату України майже 50 матчів. Чіпкий та непоступливий, нігерієць завжди коректно ставився до суперників. Свідчення тому – «нуль» у графі «вилучення», що для гравця руйнівного плану досить показово. Першу «червону» Айіла «заробив» у неділю, в матчі проти «Металіста». Поведінка Юссуфа викликала резонанс у футбольному середовищі. Дізнаємось думку самого футболіста.

Упродовж всього матчу захисник «Металіста» Ганцарчик провокував наших гравців, у тому числі й мене. Чого тільки не наслухався з його сторони!.. Усе це супроводжувалось грубими діями, які могли призвести до сумних наслідків. Жодні зауваження та пояснення на Ганцарчика не впливали. Є і моя вина: повів себе не по-спортивному. За це хочу вибачитись перед уболівальниками. Надалі постараюсь стримувати емоції в собі.

- Лайка Ганцарчика зачепила твоє самолюбство?

- Я хочу грати в футбол, а не займатись з'ясовуванням стосунків. У свою адресу почув багато неприємних висловлювань, які залишу на совісті колеги. А також судді, який не розібрався в ситуації.

- Вони носили расистський характер?

- У тому числі. За чотири роки в Україні я ніколи не стикався з подібною проблемою. У кожного своя думка щодо різних питань, але до мене завжди ставились толерантно та з повагою. Можливо, саме тому я полюбив Україну та Київ, які стали для мене рідними.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер