«АЗ» розійшовся миром із «Гентом» у товариському матчі

«АЗ» розійшовся миром із «Гентом» у товариському матчі

Нагадаємо, що з нідерландцями кияни зустрінуться в рамках третього кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів, а в разі перемоги в цьому матчі, наступним суперником «біло-синіх» на стадії плей-оф стане переможець пари «Гент» (Бельгія) – «Рапід» (Відень (Австрія).

Також відзначимо, що напередодні зустрічі з «Динамо» у складі «АЗ» відбулися кадрові зміни: нідерландці віддали свого лівого захисника та екс-футболіста молодіжної збірної Нідерландів Томаса Овеяна в оренду італійському «Удінезе», тож проти киян він не зіграє.

Щодо самого поєдинку, він пройшов без глядачів та завершився внічию 1:1, забитими м’ячами відзначився Сугавара (у складі «АЗ») та Нгаде-Нгаджуї (у складі «Гента»).

Товариський матч

«АЗ» (Алкмаар) – «Гент» (Бельгія) – 1:1 (0:0)

«АЗ»: Верхюлст, Абухляль, Влаар (к)(Гулліт, 62), Гаудмейн (Табауні, 46), Дрейф, Класі, Крамер, Летсхерт (Леувін, 46), Остінг (Копмейнерс, 74), Рейндерс, Сугавара.

«Гент»: Болат (к), Арсланаджік, Ботака, Дорш (Парментьєр, 83), Кастро-Монтес (Ньянгбо, 46), Кляйндинст (Де Шеппер, 76), Кумс (Годо, 62), Мбайо (Деягере, 62), Нгаде-Нгаджуї (Мохаммаді, 62), Овусу (Ван Деле, 76), Фортуна (Самоїс, 62).

Голи: Сугавара (76) - Нгаде-Нгаджуї (51).

*Фото – офіційний сайт «АЗ»

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер