АЗ у Києві: все розписане за хвилинами

АЗ у Києві: все розписане за хвилинами

У неділю «Динамо» та АЗ провели чергові матчі в національній першості, на своєму полі відсвяткувавши перемоги. У хорошому настрої обидва колективи підійшли до очної зустрічі в Києві в рамках четвертого туру групового турніру Ліги Європи.

Голландці почали готуватися до матчу з «Динамо» в рідному Алкмаарі. У середу опівдні в АЗ призначено виліт з аеропорту Амстердама до Борисполя. На українській землі чартер з офіційною делегацією приземлиться о 15:45. Прямо з аеропорту команда перебазується до самого центру Києва, до готелю «Хайят», де до вечірнього тренування у гравців буде трохи часу для відпочинку.

У середу передматчеве тренування АЗ на стадіоні «Динамо» ім.Валерія Лобановського розпочнеться о 19:30. Незадовго до нього головний тренер команди Гертьян Вербеєк разом із одним із гравців проведе прес-конференцію. Увечері цього ж дня в одному з ресторанів Києва відбудеться вечеря представників обох клубів та офіційних осіб УЄФА, які працюватимуть на матчі.

У четвер до початку гри в розкладі АЗ жодних заходів не передбачено. О 18:00 команда виїжджає з готелю на стадіон «Динамо» (відстань близько трьох кілометрів), а о 20:00 свисток арбітра просигналізує про початок матчу «Динамо» – АЗ.

До речі, у команди з Алкмаара цього вечора на стадіоні буде своя група підтримки. У 2 і 25 секторах підтримувати улюблену команду буде трохи більше 200 уболівальників.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер