Азам Раджабов: мета – відкрити лік своїм голам в «Динамо»

Азам Раджабов: мета – відкрити лік своїм голам в «Динамо»

Там молодий гравець взяв участь у чотирьох матчах «молодіжки» (дебют 18.01.2011 в поєдинку з «Оболонню», перемога 1:0) і записав на свій рахунок три забиті м'ячі. Олександр Хацкевич залишився задоволений нападником, і незабаром «Динамо» вступило в переговори з ФК «Вітебськ», клубом в якому незадовго до цього головним тренером був саме Олександр Хацкевич!

«Я не дуже добре знаю мого нинішнього наставника в «Динамо», тому що коли Олександр Миколайович працював головним тренером «Вітебська» я деякий час перебував у мінському РУОРе. (Республіканське училище Олімпійського резерву)», - зізнавався сам гравець, перебуваючи ще на перегляді в «Динамо».

У підсумку клуби швидко домовилися, і незабаром Азам Раджабов став повноправним динамівцем, чого він сам дуже хотів і до чого прагнув.

Ігрові якості

Як уже згадувалося, найкомфортніше на футбольному полі Азам почуває себе саме в атаці на позиції нападника, хоча для нього не проблема діяти на фланзі в якості атакувального півзахисника.

«У дитинстві я починав грати на позиції центрального захисника, але десь після 10 років сподобалося більше в нападі і зараз можу атакувати як з центру, так і з флангу».

До того ж Азам володіє неабиякою технікою, що дозволяє йому почувати себе впевнено при грі один в один з опонентом.

Дебютував у молодіжній першості України Раджабов у сезоні 2010/11 в матчі з донецьким «Металургом» (04.03.2012, рахунок 0:0), відігравши всі 90 хвилин. За два сезони (2010/11 і 2011/12) у молодіжній першості Раджабов провів 26 матчів (11 в основі), але голів не забивав.

Із сезону 2012/13 Азам залучається не лише до матчів «дубля», але й, як і багато його партнерів по команді, до поєдинків чемпіонату U-19.

Залишається сподіватися, що молодий форвард «Динамо» в цьому сезоні перерве свою гольову «засуху» адже на нього розраховують не лише тренери та шанувальники «біло-синіх» але і в Білорусії, де Раджабов вже «доріс» до рівня молодіжної збірної країни.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер