АЗС КLО заправляє – «Динамо» їде!

АЗС КLО заправляє – «Динамо» їде!

Ним стала компанія KLO – столична мережа АЗС, заснована в 1995 році, яка стала паливним партнером клубу.

- Відчуття свята доповнюється важливим аспектом, – узяв слово Перший віце-президент ФК «Динамо» Київ Віталій Сівков. – Назустріч нам рухалася команда професіоналів з компанії KLO та хотіла з нами працювати. Це бажання було взаємним, ми знайшли повне взаєморозуміння, тому за дуже короткий термін прийняли рішення про співпрацю. Зазвичай із паливними спонсорами домовитися непросто, оскільки всі вважають себе великими, а КLО показала, як сильно любить «Динамо».

Ми разом працюємо вже три місяці. Весь цей час динамівські транспортні засоби пересуваються на бензині АЗС КLО. На рік вони виділяють нам близько 300 тисяч літрів. Дякуємо їм за це. Радий вітати цю компанію серед спонсорів «Динамо», вона – серйозна підмога в життєдіяльності клубу.

Комерційний директор мережі АЗС КLО В'ячеслав Стешенко додав:

- Я є великим шанувальником київського «Динамо», народився в Києві, виріс на Нивках, поруч із базою динамівської ДЮФШ, яка тоді була основною, іноді навіть м'ячі подавав відомим динамівцям та бачив їх у кіно. Сьогодні також маю намір узяти участь у тренуванні після прес-конференції під керівництвом легендарних Андрія Біби та Володимира Безсонова – для мене це генії футболу.

Мої батьки й я сам виросли на іграх «Динамо», тому для нас честь бути партнерами такого легендарного клубу. Ми щасливі працювати разом, допомагати просувати спорт та футбол.

- Ми також підтримуємо фанів «Динамо» й, починаючи вже з наступного матчу найближчої суботи, кожен уболівальник, який придбає квиток на матч, отримає флаєр, що надає знижку на будь-яке паливо на наших заправках, – повідомив директор із маркетингу мережі АЗС КLО Денис Базанов.

- Власникам абонементів ми надаємо нашу картку, за якою можна отримати 200 літрів бензину на місяць зі знижкою. Ми хочемо, щоб виграш уболівальників був більшим. Якщо в них є автомобіль, протягом трьох місяців можна окупити свій абонемент на футбол. Також під час матчів ми плануємо різноманітні розіграші палива. Тобто, ми підтримуємо і клуб, і його уболівальників, оскільки самі є такими.

Його колега, віце-президент ФК «Динамо» Київ із маркетингу та реклами Олексій Паламарчук також зазначив, що для «Динамо» велика честь працювати з брендом КLО:

- Ми, дійсно, дуже швидко все вирішили, плідно попрацювали, вигадали дуже багато ідей, наші дві команди працюють згуртовано, у нас є хороша перспектива на великі активності серед уболівальників під час матчів, у соціальних мережах, зовнішній рекламі на стадіоні, інтернеті, поліграфії, в рамках програм лояльності.

Наш контракт розрахований на один сезон із правом продовження ще на один сезон, тож для нас дуже важливо показати активність, щоб усі розуміли, що КLО – це якісний бензин, це мережа заправок, яка дозволить нам відкрити фан-куточки сувенірної клубної атрибутики. Пізніше ми приймемо рішення щодо продажу квитків, адже в цій мережі близько мільйона реальних клієнтів. Сподіваємося, це також принесе плоди.

Користуючись нагодою, вітаю всіх із виграшем Суперкубка України, до речі, емблема КLО, яка була присутня на шортах команди, виявилася фартовою. Чекаємо продовження в суботу на матчі «Динамо» – «Олександрія» й запрошуємо всіх на стадіон.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

* фото В.Раснер

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер