Бадр Ель Каддурі фаворитом вважає «Арсенал»

Бадр Ель Каддурі фаворитом вважає «Арсенал»

На наступний ранок після поєдинку зі «Спартаком» у динамівців було відновлювальне тренування. Вдень футболісти поїхали з бази в Конча-Заспі і на свій розсуд використовували такий рідкісний для серпня місяця вільний час. Бадр Ель Каддурі його вважав за краще провести в колі родини. Втім, це не зашкодило марокканцю стежити за жеребкуванням групового раунду Ліги чемпіонів, а після поділитися враженнями.

- В нашій групі три команди приблизно одного рівня й один фаворит. Маю на увазі, звичайно, «Арсенал». Англійці стабільно грають останні роки й, окрім чудових гравців, мають у своєму розпорядженні одного з найкращих тренерів світу – Арсена Венгера. Влітку від них пішли кілька гравців, але в цілому команда стала ще сильнішою. Грає талановита молодь, яка в минулому сезоні набралася досвіду і тепер готова завойовувати кубки.

- Тобто ти згоден, що «динамівська» група одна з найрівніших?

- Так. У торішній Лізі чемпіонів всі три наших суперники вийшли з групи, а «Арсенал» міг опинитися й у фіналі, якщо був би трохи вдалішим.

- Проти однієї з команд ти одного разу грав...

- Два роки тому з тренером Анатолієм Дем’яненком ми обіграли «Фенербахче». Тоді в них створювалася нова команда, прийшов тренер Зіко. Про той успіх ми зараз не повинні згадувати. «Фенербахче» пристойно посилився і цією навесні грав в чвертьфіналі Ліги чемпіонів. Це дуже небезпечний суперник. Пам'ятаю ігри «Динамо» з «Арсеналом». З ними ми обмінялися перемогами. Я в тих матчах був у запасі.

- Фахівці не зараховують «Динамо» до фаворитів групи…

- І це до кращого. Ми зобов'язані набирати свої очки, перш за все – в домашніх матчах. Буде непросто, але перед командою повинна стояти мета вийти з групи. Інакше грати нецікаво.

* * *

Артем МІЛЕВСЬКИЙ, нападник «Динамо»:

- Дивився жеребкування. Нам попалася група із своєрідними суперниками. Гадаю, буде дуже цікаво з ними зустрітися, для нас це новий досвід, адже кожна команда має свій почерк. Для вболівальників це буде великим святом, адже вони зможуть подивитися на європейські команди з ім'ям. Спробуємо не розчарувати їх, саме для них ми і граємо. З «Фенербахче» нам вже доводилося зустрічатися два роки тому в рамках третього кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів. Це був незабутній матч, коли Максим Шацьких забив два чудових м'ячі. Ту гру ми добре запам'ятали.

В цьому груповому турнірі сподіваємося гідно виступити і продемонструвати хорошу гру. В принципі, результатами жеребкування я задоволений. Зараз у нас непростий графік, коли доводиться грати через три дні на четвертий, але нам не звикати. Гадаю, «Динамо» продемонструє гідний, красивий футбол.

* * *

Мілош НІНКОВИЧ, півзахисник «Динамо»:

- Жеребкування сподобалося. Звичайно, «Арсенал» – найсильніша команда в нашій групі, але за друге місце, гадаю, ми поборемося. Вважаю, що і в нас, і у «Фенербахче», і у «Порту» шанси на вихід з групи рівні. «Динамо» в різні часи зустрічалося з англійцями і з турками, тому наявний досвід має допомогти нам. Крім того, я дивився поєдинки «Партизана» з «Фенербахче». Отже, можу сказати – з кожною командою можна грати. З «Арсеналом» теж боротимемося за перемогу. Якщо продовжимо грати як зі «Спартаком», тоді все буде нормально. Одним словом, нам попалася хороша група, з якої можна виходити далі. Перед початком жеребкування спілкувався з Огнєном Вукоєвичем. Він гадав, що ми потрапимо на «Челсі», а я ставив на «Ювентус». Дякувати Богу, що ані я, ані він не вгадали.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер