Бадр Ель Каддурі: «Головне, що не пропустили»

Бадр Ель Каддурі: «Головне, що не пропустили»

У матчі «Парі Сен-Жермен» - «Динамо» на лівому фланзі захисту Бадр Ель Каддурі грав проти Сессеньйона. Півзахисник парижан створив динамівцю чимало труднощів, проте пройти невтомного Бадра йому так і не вдалося.

- Це дуже сильний гравець, напевно, найкращий у складі «ПСЖ», - розповів Ель Каддурі. - Через нього постійно велася гра, його шукали партнери. Але кожний з наших гравців виконував свої функції, страхував за необхідності. Ми не дозволили йому нічого показати.

- Навесні команда грає двічі на тиждень. До такого щільного графіка встигли звикнути?

- Найгірше – в кожному матчі виходити на нове поле. В одному місті воно м'яке, в іншому тверде. Для мене це важко. Але якщо в команді хороші стосунки і досягаються позитивні результати, всі складнощі відходять на другий план.

- Перед матчем багато вболівальників у Франції говорили про тебе, вони знали тебе як футболіста…

- (у цей момент Пап Діакате пройшов повз Бадра й, обійнявши його, сказав: «Молодці хлопці. Давай, «Динамо»!) Звичайно, мені дуже приємно (сміється). Я вже сім років у команді і кожен сезон прагну прогресувати. Найголовніше, що в клубі президент і тренер мені довіряють, зібрався дружній колектив. Якщо створені хороші умови, я маю зростати як футболіст.

- Враховуючи результат цього матчу, як потрібно зіграти в повторному поєдинку, щоб команда вийшла до півфіналу?

- Ми дали «ПСЖ» трохи пограти, особливо в першому таймі. Дозволили створити біля наших воріт кілька моментів. Найголовніше, що не пропустили. Вдома ми більше будемо атакувати і намагатимемося пройти «ПСЖ». Хоча, зробити це буде зовсім не просто.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ), з Парижу

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер