Бадр Ель Каддурі: «Мої проблеми – у минулому»

Бадр Ель Каддурі: «Мої проблеми – у минулому»

Востаннє на футбольному полі Бадра динамівські вболівальники бачили у квітні. Після цього ветеран команди ліг на операцію, відновившись якраз до старту команди в єврокубках. У суботу Ель Каддурі вийшов на заміну в поєдинку із «Севастополем», а сьогодні разом із командою вирушив до Бельгії.

- Травму гомілкостопа я отримав рік тому в матчі з «Таврією», – згадує злощасний епізод Бадр. – Зробив операцію, довго відновлювався, почавши тренуватися з командою на січневому зборі в Ізраїлі. На жаль, на повну силу робити це не міг, турбував біль. Через це як слід не підготувався до сезону, а під час однієї з консультацій в Німеччині лікарі прийняли рішення провести ще одну операцію, «почистивши» хворе місце. Вона пройшла у квітні в одній з лікарень Мюнхена.

- Виходить, відновлення після повторної операції затягнулося на три місяці?

- Так, провів їх у Києві, Марокко, а один із місяців у лікарні, яка спеціалізується на подібних травмах, у Франції. Намагався встигнути на початок сезону, але трохи затримався. У моїй ситуації, пропустивши майже рік, краще не поспішати. Сподіваюся, тепер усі проблеми в минулому, я знову біду грати у футбол.

- За час вашої відсутності команду поповнив потенційний конкурент на лівому фланзі – Горан Попов. Встиг із ним познайомитися?

- Так, він товариський парубок, у нас повне розуміння. В якості прикладу завжди наводжу наші стосунки з Несмачним. Із 2002 року по сьогоднішній день ми конкуруємо з ним за місце у складі, але при цьому завжди зберігали чудові доброзичливі стосунки.

- Які настрої перед матчем-відповіддю з «Гентом»?

- Гра має буде непростою, бельгійці всіма силами намагатимуться зачепитися за можливість пройти далі в Лізі чемпіонів. Нам потрібно на початку зустрічі забити м’яча і зняти всі питання про переможця.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер