Бадр Ель Каддурі: «Особливо налаштовувати на матч із «Спартаком» нас не потрібно було»

Бадр Ель Каддурі: «Особливо налаштовувати на матч із «Спартаком» нас не потрібно було»

Вихід у вчорашньому матчі на лівий фланг півзахисту марокканця Бадра Ель Каддурі багато журналістів, які розташувалися в прес-ложі стадіону «Лужники», зустріли із скепсисом. А Бадр візьми та видай блискучу гру, записавши на свій рахунок голеву передачу і відпрацювавши всі 90 хвилин поєдинку «по повній програмі».

Після приїзду до Києва марокканський легіонер поділився враженнями про матч із кореспондентом офіційного клубного сайту.

- Бадр, як би ти прокоментував вчорашній матч?

- Вчора ми продемонстрували блискучий футбол. Давно ми так не грали, я вам скажу. Нам не вдалося виграти в попередніх трьох матчах, тому ця перемога важлива в першу чергу в психологічному плані. І, звичайно, для нас було принципово перемогти саме в цьому матчі.

- Тренери додатково налаштовували вас перед цим матчем?

- Так, говорили, що це принциповий матч для «Динамо», і перемогти в ньому дуже важливо для нас. Втім, нас і налаштовувати особливо не потрібно було. Я вже в команді багато років, і за цей час встиг вивчити історію «Динамо». Знаю, наскільки захоплюючими і цікавими були протистояння «Динамо» із «Спартаком» ще в часи Радянського Союзу.

Звичайно, ми всі знайомі зі «Спартаком» по матчах на Кубку Першого каналу, але порівнювати цей напівтовариський турнір із Лігою чемпіонів у жодному випадку не можна. Інший настрій, інші емоції, інша гра... Добре, що досягли впевненої перемоги в Москві, оскільки тепер підходимо до повторного матчу із непоганим заділом.

- Не виникало труднощів у зв'язку з тим, що грали на штучному газоні?

- Звичайно, було незвичне грати на штучному полі, оскільки ми завжди граємо на природних газонах. Всі відчули тяжкість у ногах ще після передматчевого тренування. Під час матчу ми прагнули не думати про стан газону, і завдяки силі волі, а також проявивши свої найкращі якості, нам вдалося здобути важливу виїзну перемогу.

- Можна сказати, що «Спартак» провалив гру?

- Ні, я б так не сказав. У «Cпартака» були можливості забити в наші ворота, але цього у них не вийшло. А ми в конкретному матчі просто зіграли впевненіше і виявилися сильнішими за опонента.

- Які слова ви почули після матчу від тренерського штабу і президента клубу?

- Звичайно ж, всі раділи цій перемозі. Та ми й самі раділи, як діти. Приємно відчувати свою силу і перевагу над суперником. Гадаю, якщо надалі продовжуватимемо грати в тому ж дусі, то і в чемпіонаті України, і в Лізі чемпіонів справи у нас підуть добре.

- У повторному матчі в Києві гратимете на перемогу?

- Звичайно! Втім, зараз нам необхідно думати про найближчі матчі в чемпіонаті України проти запорізького «Металурга» та київського «Арсеналу», і лише після цього налаштовуватися на повторний матч із «Спартаком». У Москві ми відіграли тільки перший матч з двох. «Спартак» – з тих команд, які не здаються завчасно. Поза сумнівом, до Києва вони приїдуть тільки за перемогою.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер