Бадр Ель Каддурі: «Свою долю поки що пов'язую з київським клубом»

Бадр Ель Каддурі: «Свою долю поки що пов'язую з київським клубом»

Травма, отримана на початку весни, надовго вивела зі строю лівого захисника «Динамо» Бадра Ель Каддурі. Відновившись акурат до навчально-тренувальних зборів, які кияни проводили в Австрії, Каддурі непогано проявив себе в контрольних матчах команди. Але поява в команді гравця того ж амплуа, до того і співвітчизника Бадра, дала привід для розповсюдження чуток про можливий трансфер марокканця. Про свої подальші перспективи Каддурі розповів в інтерв'ю для клубного сайту www.fcdynamo.kiev.ua.


- Бадр, як самопочуття? Травму, отриману ще минулого сезону, вдалось залікувати остаточно?
- Так, почуваюсь досить нормально. Правда, ще не зовсім вийшов на оптимальній рівень своїх кондицій, але це справа кількох днів.


- В обох стартових матчах сезону ти на полі не з'являвся. У чому причина?
- Так, в основі мене не було, але я грав проти «Шахтаря» в матчі дублюючих складів. Таке рішення прийняли тренери.

- У подальшому бачиш себе в «Динамо»?
- Поки що я гравець «Динамо». Тому і долю пов'язую з київським клубом.

- Президент клубу в одному з інтерв'ю сказав, що є пропозиції щодо твоєї кандидатури від московських «Локомотива», «Спартака»…
- Мені щороку надходять пропозиції від різноманітних клубів. На рахунок, «Локомотиву» та «Спартака»… Можу сказати, що російський чемпіонат дуже сильний, і я готовий розглянути можливість продовжити свою кар'єру в одному з клубів Росії. Але тут не все залежить від мене. Це питання повинно вирішуватись на рівні керівництва. Я ж готовий розглянути будь-які пропозиції.

- Як сприйняв появу в команді співвітчизника Хішама Махдуфі?
- Нормально.

- Він грає на тій же позиції, що й і ти. Не боїшся конкуренції з його боку?
- А чого боятись? Потрібно просто доводити на кожному тренуванні, що ти кращий за свого конкурента. І тренери обов'язково довірятимуть тому, хто на даний момент краще готовий функціонально.

- Поговорюють, що саме через Махдуфі тебе перестали викликати до національної збірної. Які в тебе з ним стосунки?
- Нормальні робочі відносини. Те, що я не граю за національну команду, - це результат конфлікту між мною та тренером. Я не згоден із його рішенням відсторонити мене від національної збірної. Але суть конфлікту не буду розголошувати – це повинно залишатись між мною та тренером.

- На носі відповідальні матчі – «Чорономорець», «Дніпро», матчі 3-го кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів. Як вважаєш, вдасться уникнути помилок попереднього сезону на старті сезону та вдало виступити не лише в чемпіонаті України, але і в Лізі чемпіонів?
- Не можна передбачити результат, як і передбачити майбутнє в цілому. Так, у нас сильні суперники, але, гадаю, цього сезону нам не допустимось минулорічних помилок. 

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер