Бадр Ель Каддурі: «Три очки і гарний настрій»

Майже всю першу частину сезону Бадр Ель Каддурі пропустив через травму гомілкостопу. Відновившись після операції і провівши взимку всі три навчально-тренувальних збори, у грі з «Кривбасом» марокканець знову порадував глядачів своєю грою. Бадр вийшов на заміну після перерви, за його присутності команда змогла забити вирішальний м’яч.

- Перші матчі завжди є нелегкими, особливо коли граєш проти команди, яка може створити проблеми, - вважає Бадр. - Так сталося у випадку з «Кривбасом». Найприємніше, що ми взяли три очки і забезпечили гарний настрій як мінімум до наступного матчу.

- В останніх чотирьох іграх «Динамо» забивало «Кривбасу по три м’ячі. Цього разу традицію довелося порушити...

- Річ у тому, що на початку чемпіонату всі команди підготовлені однаково добре. Оскільки в суперників чудова фізична форма, будь-який із них може спричинити неприємності. Я переглядав гру і можу сказати, що гості грали непогано. У них дуже хороший тренер, який допомагає підопічним отримувати від футболу задоволення. «Кривбас» багато контролював м’яча і робив все правильно. Але голевий момент суперник реалізувати не зміг, ми ж свій використали і перемогли.

- Це був ваш перший матч після тривалої перерви, як зараз себе почуваєте?

- Добре. Я цілих сім місяців не грав і дуже зрадів, коли знову отримав можливість вийти на поле. Це були дуже приємні відчуття. Звичайно, певний дискомфорт відчував, але це дрібниці. Головне, що настрій хороший, є велике бажання грати.

- Уболівальники здивувалися, побачивши вас на полі майже без волосся. Вирішили змінити зачіску «на вдачу»?

- Ні, вік уже (посміхається). А якщо серйозно, просто захотів щось змінити. Поки такий стиль мені підходить.

- На зборах вам, напевно, було складніше за всіх, адже довелося втягуватися в роботу після травми?

- Звичайно, було нелегко. Щодня ми проводили по два тренування, а з навантаженнями хвора нога нагадувала про себе. Не завжди вдавалося працювати на повну силу. Головний тренер і лікарі знали про це, тому дозволяли мені працювати за самопочуттям. Найголовніше, що в результаті вдалося набрати хорошу фізичну форму, а все інше прийде через ігри.

- Встиг познайомитися з новачком - Данило Сильвою?

- Ще ні. Головне, вважаю, щоб він був корисний клубу. Я майже вісім років у «Динамо» і дуже хвилююся за свою команду. Будь-якому гравцю, який зможе допомогти нам на полі, я кажу: «Ласкаво просимо!».

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер