Бангура приїхав до Києва

Бангура приїхав до Києва

... лише на два дні, напередодні підготовки у складі «Ренна» до нового сезону.

Перехід Ісмаеля до французького клубу відбувся за лічені дні і гвінейський форвард, який ставав впродовж двох сезонів найкращим бомбардиром «Динамо», навіть не встиг попрощатися зі своїми партнерами.

Розуміючи, що впродовж сезону вирватися до України в нього навряд чи вийде, перервавши відпустку, Бангура на два дні приїхав до Києва. Зайшов до клубного офісу на стадіоні «Динамо», до президента Ігоря Суркіса, подякувавши йому за хороше ставлення і шанс зіграти в Лізі чемпіонів. «За два сезони я виріс як футболіст, дізнався з власного досвіду про найцікавіший футбольний турнір – Лігу чемпіонів. Все це сталося завдяки «Динамо». Клубу, якому я дуже за це вдячний». Ігор Суркіс, у свою чергу, подякував Ісмаелю і додав, що «наші двері для тебе завжди відчинені».

Далі Ісмаель заїхав на базу в Конча-Заспі, де гравці та тренери повним ходом готувалися до матчу за Суперкубок. «На жаль, у складі «Ренна» мені буде набагато складніше перемагати в різноманітних турнірах. Але я не втрачаю надії, адже успіх може посміхнутися будь-якій команді. Тільки для цього потрібно докласти сил і вміння», - відзначив екс-нападник «Динамо». Побажавши успіху своїм колишнім партнерам у новому сезоні, Бангура попрощався з обслуговуючим персоналом бази, забрав особисті речі.

«Спасибі всім! - сказав Ісмаель перед виїздом до аеропорту Бориспіль. - Сподіваюся ще раз приїхати до Києва, зіграти проти «Динамо» в Лізі чемпіонів. Це буде цікаво!»

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер