Банк «Надра»: благодійний аукціон на допомогу дитячим лікарням

Банк «Надра»: благодійний аукціон на допомогу дитячим лікарням

Серед лотів – незвичайні майстер-класи від членів правління фінустанови, а також сюрпризи від партнерів банку: ФК «Динамо» (Київ), телеканалу «Інтер», відомих спортсменів, музикантів, діячів мистецтва.

«Упродовж багатьох років банк «Надра» реалізує соціальні програми, спрямовані на забезпечення здорового дитинства молодого покоління. Зокрема, ми допомагаємо обласним дитячим лікарням України, купуючи для них необхідне обладнання, – сказала Тетяна Ярошенко, радник голови правління банку «Надра» з питань комунікацій. – За роки роботи у нас з'явилася чудова традиція – у свій День народження робити подарунки тим, хто потребує їх найбільше. І мета цього святкового аукціону – зібрати необхідну суму, щоб допомогти деяким українським дитячим медустановам».

Зазначимо, що зробити свій внесок у модернізацію української дитячої медицини може кожен охочий. Для цього необхідно до 2 листопада 2014 року зайти на сторінку банку «Надра» в соціальній мережі Facebook, обрати лот, що зацікавив, та в коментарях запропонувати за нього найвищу ціну. Учасники торгів можуть придбати тренування із зірками українського футболу та чемпіоном світу з плавання, кулінарні, спортивні майстер-класи, побувати на зйомках програм телеканалу «Інтер» та «НТН» та багато іншого.

Антон Нікітін, головний редактор телеканалу «Інтер»: «Сьогодні для того, щоб бути дієвими, потрібно не просто проявляти активність та небайдужість, потрібно об'єднуватися з однодумцями у добрих справах. Телеканал «Інтер» уже не вперше бере участь у таких спільних проектах, і ми раді, що в нас є можливість запропонувати справді цікаві та незвичайні лоти на аукціон, підтримати його, щоб допомогти хворим дітям».

Олексій Семененко, віце-президент ФК «Динамо» (Київ): «Соціальна складова вже давно є невід'ємною частиною філософії нашого клубу. І ми намагаємося допомагати там, де можливо, тому постійно долучаємося до соціальних проектів наших партнерів. На цей аукціон ми надали дуже яскраві лоти, які, безумовно, потішать усіх шанувальників футболу. Наприклад, батьки можуть придбати для своєї дитини вихід на поле разом із командою «Динамо» (Київ) під час матчу чемпіонату України чи Ліги Європи, коли на стадіоні перебувають десятки тисяч уболівальників та ще мільйони спостерігають за грою біля екранів телевізорів».

www.nadrabank.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер