Банк «Надра» дарує веселі та насичені канікули дітям з усієї України!

Банк «Надра» дарує веселі та насичені канікули дітям з усієї України!

Для дітей з Сумської, Одеської, Київської, Чернігівської, Луцької, Ужгородської, Чернівецької, Вінницької областей організатори свята влаштували захоплюючий історичний квест українською столицею, справжній флеш-моб і похід на матч Чемпіонату України з футболу між динамівцями та маріупольським «Іллічівцем». Така масштабна соціальна акція була підготовлена спеціально з нагоди 20-річчя фінустанови на ринку України.

«На свій День народження банк «Надра» робить великі подарунки не тільки клієнтам, але й нашому молодому поколінню. Адже саме діти люблять подарунки більше всіх. Відповідно, ідея такої соціальної акції виникла у нас не випадково, – розповідає Сергій Козлов, директор з роздрібного бізнесу банку «Надра». – Здорове і щасливе дитинство – ось що є запорукою нашого майбутнього. І стратегія соціальної відповідальності нашого банку ґрунтується на принципі інвестицій у майбутнє. Сьогоднішній захід – це, так би мовити, квінтесенція просвітницьких розвиваючих соціальних проектів, які банк реалізує впродовж багатьох років».

Так, за день діти в ході захоплюючого квесту змогли відвідати найцікавіші місця української столиці, дізнавшись багато нового з історії України та Києва. Зокрема, побачили Монумент Незалежності, побували в серці політичного життя країни – біля Верховної Ради України та Кабінету міністрів України, дізналися цікаві факти з історії Будинку з химерами, помилувалися Золотими воротами, Михайлівським собором, пам`ятником Богданові Хмельницькому та іншими пам`ятками міста.

У подяку за такий насичений і захоплюючий вікенд молодь віддячила організаторів свята масштабним флеш-мобом у самому центрі української столиці – на площі Незалежності. Понад 800 дітей вишикувалися у фігуру у вигляді цифри «20».

На завершення дня гості вирушили на головну спортивну арену країни – «НСК «Олімпійський», щоб подивитися матч Чемпіонату України з футболу за участю команди «Динамо» (Київ).

Для дітей цей день став справжнім святом: багато хто з них вперше побував на головному стадіоні Євро-2012 і домашній арені київського «Динамо». Деякі з учасників акції жодного разу до цього не були в Києві, а побувавши в столиці України, абсолютно всі діти дізналися для себе багато нового і цікавого з історії нашої країни.

Вітя (Вінницька обл.): «У Києві я вперше. Найбільше мені сподобався Хрещатик. Його старі і красиві будівлі. Приїхав сюди, щоб вболівати за київське «Динамо». Для мене цей день став незабутнім».

Софія і Маша (Київ): «Ми живемо в Києві. Нашу школу запросили взяти участь у святкуванні 20-річчя банку «Надра», у флеш-мобі. Дуже хотіли подивитися футбольний матч, підтримати улюблену команду. На футболі вже були, але щоразу – це море нових позитивних вражень».

Влад і Ваня (Вінницька обл.): «Запам`яталося те, як ми ходили по визначних місцях Києва. На футболі вболівали за київське «Динамо». До цього дня ми справжній футбол дивилися тільки по телевізору, а зараз відвідали «Олімпійський», вперше побачили гру наживо. На стадіоні також побачили всіх відомих футболістів «Динамо».

Довідка

Публічне акціонерне товариство «Комерційний банк «Надра» засновано в 1993 році. Сьогодні ПАТ «КБ «Надра» – універсальний комерційний банк з числа найбільших банків України. ПАТ «КБ «Надра» – учасник Фонду гарантування вкладів фізичних осіб. Статутний капітал банку складає 3,9 млрд гривень. Регіональна мережа банку «Надра» посідає 5-е місце в Україні і нараховує 543 відділення, 1 100 банкоматів у 290 населених пунктах. Основний акціонер банку «Надра» – Centragas Holding AG, структура, афільована з Групою компаній Дмитра Фірташа Group DF.

www.nadra.com.ua

* фото А.Лукацького

© www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер