Банк «Надра» та ФК «Динамо»: курс на соціальну відповідальність

Банк «Надра» та ФК «Динамо»: курс на соціальну відповідальність

«На сьогоднішній день ми визначили кілька основних векторів, в яких буде розвиватися наша співпраця. Насамперед – це популяризація українського футболу та благодійність, – зазначив Ігор Суркіс, президент ФК «Динамо» (Київ). – Поступово наше суспільство приходить до розуміння того, що здоровий спосіб життя має бути в пріоритеті у кожної людини. Тому спільно з нашим генеральним спонсором – банком «Надра» ми маємо намір реалізувати низку проектів, спрямованих на виховання у підростаючого покоління любові до спорту».

У рамках проекту популяризації українського футболу наприкінці липня заснований банком «Надра» Всеукраїнський благодійний фонд «Дитячий світ» спільно з київським «Динамо» організував перше масове відвідування дітей одного з матчів чемпіонату України. 300 юних уболівальників – дітей із малозабезпечених сімей та підшефних оздоровчих дитячих установ – відвідали матч «Динамо» – «Севастополь».

Деякі діти вперше побували на НСК «Олімпійський» і також уперше побачили наживо гру справжніх професійних команд.

Надійка Пекарська, 6 років:

«Раніше я ніколи не була на такому стадіоні. Він величезний та такий красивий. Гра дуже сподобалася. Динамівці молодці. Ми з друзями голосно вболівали за команду!»

Володя Бедросов, 8 років:

«Отримав багато вражень. Задоволений не лише самою грою, а й результатом. Дуже дякую за можливість прийти на матч».

Максим Іванов, 9 років:

«Я дуже зрадів, коли нам запропонували безкоштовні квитки на матч. А ще класно, що ми провели цей час на стадіоні з татом. Він давній уболівальник київського «Динамо». Я – теж. І тому були на сьомому небі від того, що наші виграли! Цей вечір мені запам'ятається надовго. І тепер буду чекати наступного матчу!»

Довідка

Публічне акціонерне товариство «Комерційний банк «Надра» засновано в 1993 році. Сьогодні ПАТ «КБ «Надра» – універсальний комерційний банк з числа найбільших банків України. ПАТ «КБ «Надра» – учасник Фонду гарантування вкладів фізичних осіб. Статутний капітал банку складає 3,9 млрд гривень. Регіональна мережа банку «Надра» посідає 5-е місце в Україні й нараховує 543 відділення, 1 100 банкоматів у 290 населених пунктах. Основний акціонер банку «Надра» – Centragas Holding AG, структура, афільована з Групою компаній Дмитра Фірташа Group DF.

www.nadra.com.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер