Банк «Надра» стає генеральним спонсором ФК «Динамо» (Київ)!

Банк «Надра» стає генеральним спонсором ФК «Динамо» (Київ)!

У церемонії підписання прийняли участь Іван Фурсін, почесний президент банка «Надра», Дмитро Зінков, голова правління банка «Надра», Віталій Сівков, перший віце-президент ФК «Динамо» (Київ), а також Олексій Семененко, віце-президент ФК «Динамо» (Київ).

«Київське «Динамо» у всіх змаганнях бореться за самі високі місця, - відмітив Віталій Сівков. – Наш новий генеральний спонсор – банк «Надра» - також серед лідерів на фінансовому ринку України. Впевнений, що працюючи разом, ми не тільки збережемо наші позиції, а зробимо крок уперед».

«Футбол – один із самих популярних і улюблених видів спорту в Україні, і ми, як український банк, хочемо підтримати легендарну національну команду – футбольний клуб «Динамо», - заявив Дмитро Зінков. – Впевнені, що партнерство сильної команди і сильного банка зі своєю історією успіху буде сприяти розвитку українського футболу».  

Угода про співробітництво між ФК «Динамо» (Київ) та банком «Надра» підписана 6 червня у Києві передбачає партнерство на трирічний період.

До відома

Публічне акціонерне товариство «Комерційний банк «Надра» був заснований у 1993 році. Сьогодні ПАТ «КБ «Надра» - універсальний, комерційний банк, один із найбільших в Україні. ПАТ «КБ «Надра» - учасник Фонду гарантування вкладів фізичних осіб. Уставний фонд банка становить 3,9 млрд. гривень. Регіональна мережа банка «Надра» займає п’яте місце в Україні та нараховує 534 відділення, 1100 банкоматів у 290 населених пунктах.  Основний акціонер банка «Надра» - Centragas Holding AG, структура, афільована з Group DF Дмитра Фірташа.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер