Банку «Надра» – 20 років!

Банку «Надра» – 20 років!

З нагоди ювілею в Жовтневому палаці пройшли урочисті заходи!

Святковому концерту, глядачами якого стали співробітники банку з різних куточків України, передувала бізнес-конференція, на якій були підбиті підсумки, з якими підійшов банк до ювілейного для себе дня, а також заявлено плани на майбутнє. Участь у ній узяли Почесний президент банку «Надра» Іван Фурсін, Голова правління банку «Надра» Дмитро Зінков, президент ФК «Динамо» (Київ) Ігор Суркіс.

«Банківський бізнес для Group DF є одним із наших профільних бізнесів, який ми маємо намір активно розвивати, – каже Іван Фурсін. – Ми поставили банку «Надра» амбітне завдання – увійти до топ-5 найбільших українських фінустанов за розміром активів протягом трьох років. Упевнений, що команді банку це до снаги. Банк «Надра» буде залишатися універсальним банківським закладом, де основним вектором буде робота з роздрібним сегментом клієнтів, оскільки історично банк завжди був міцним у роздробі, маючи в розпорядженні одну з найбільших у країні регіональних мереж відділень та використовуючи цю ключову перевагу. Я також упевнений, що ми будемо пишатися банківським бізнесом як найуспішнішим активом».

У червні 2013 року між банком «Надра» та ФК «Динамо» (Київ) було підписано спонсорську угоду строком на три роки.

Президент ФК «Динамо» (Київ) Ігор Суркіс щиро привітав надійних партнерів із ювілеєм: «Хочу привітати банк «Надра» з настільки знаменною подією – 20-річним ювілеєм! За ці роки у банка були непрості часи, але зараз справи налагоджуються. Тут я розумію наших партнерів – у «Динамо» теж були різні періоди, у цьому, можу сказати, ми споріднені душі. Я дуже задоволений нашою співпрацею. Переважно ініціатива виходить від банку: вони відчувають ринок, знають, як потрібно себе вести на цьому полі. Ми же, як футбольна організація, спробуємо краще грати у футбол, а нам допоможуть правильно вести бізнес.

Вдячний Дмитру Васильовичу Фірташу, Івану Геннадійовичу Фурсіну, Дмитру Володимировичу Зінкову за тісну та плідну співпрацю. Бренд «Динамо» відомий у всьому світі. Коли Україна стала незалежною, таку країну ніхто у світі не знав. Знали «Динамо Київ», його досягнення та найкращих гравців. Я сподіваюся, наш клуб пережив найважчий етап, і команда буде з честю представляти бренд «Динамо» та «Надра». Коли ти маєш такого партнера, з такими амбітними завданнями на ринку, – відчуваєш додаткову відповідальність. Сподіваюся, в усіх наших питаннях ми будемо рухатися паралельним курсом».

За останній рік банк «Надра» суттєво зміцнив ринкові позиції, увійшовши до числа перших десяти банківських установ країни за розміром активів. «Зараз у банку обслуговується близько 800 тисяч українців, а наше завдання на 2014 рік – зробити так, щоб банку «Надра» довіряли більше 1 мільйона. У нас є чіткий бізнес – план на найближчі три роки – ключові позиції серед банківських установ за кількістю клієнтів, за обсягом депозитного портфелю як фізичних, так і юридичних осіб. Існуюча на сьогоднішній день динаміка зростання бізнес-показників показує, що заявлені плани об'єктивні й їх цілком можна реалізувати вже в трирічній перспективі», – сказав Дмитро Зінков.

Також у своєму виступі Голова правління банку «Надра» відзначив основні аспекти партнерства з ФК «Динамо»:

«Цей рік для нас знаменний. Банк «Надра» став генеральним спонсором команди, яку люблять мільйони українців. Вважаю нашу співпрацю сінергією двох потужних суто українських брендів, у кожного з яких не завжди проста, але яскрава історія, які завжди рухаються лише вперед. У своїх партнерах ми побачили ті якості, на яких зараз ґрунтуються принципи роботи банку, – безмежна воля до перемоги та орієнтація на найвищий результат. Ми почали реалізацію програми лояльності «Друзі «Динамо», в рамках якої її учасникам пропонується обслуговування в банку за найбільш лояльними цінами. На початку наступного футбольного сезону плануємо випустити новий продукт – універсальну футбольну карту. Вона одночасно буде абонементом на матчі «Динамо» та способом оплати всіх послуг. Думаю, клубу така карта принесе збільшення кількості власників абонементів та зниження витрат на їхній щорічний випуск. Цю синергію ми хочемо продовжити, організувавши в кожному відділенні банку продаж квитків на матчі «Динамо». Будемо прагнути, щоб два бренди візуально йшли поруч – у рекламі, у візуальній продукції. Не виключаю, що гравці «Динамо» в майбутньому можуть стати обличчями нашої рекламної кампанії. Також ми проводимо багато соціальних проектів. У рамках програми з популяризації національного футболу влаштовуємо масові походи для підростаючих поколінь на матчі. За три місяці близько трьох тисяч дітей, переважно з малозабезпечених сімей, дитячих будинків, інтернатів, підшефних лікувальних установ, відвідали матчі «Динамо».

Футбольний клуб «Динамо» (Київ) вітає банк «Надра» з 20-річним ювілеєм! Бажаємо банку подальших успіхів та процвітання, а його співробітникам – здоров'я та щастя!

© www.fcdynamo.kiev.ua

* фото А.Лукацького

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер