»Барса» готується до візиту до Києва

Після першого матчу «Динамо» з «Барселоною» пройшло трохи більше двох тижнів, а до матчу-відповіді залишається близько двох місяців, підготовка до київського поєдинку розпочалася вже зараз. У четвер столицю України відвідала офіційна делегація «Барселони» з метою обговорення з представниками «Динамо» всіх подробиць щодо умов перебування іспанської команди в нашому місті.

Групу з трьох делегатів, до якої входили Рамон Пуйоль (керівник протокольного відділу ФК «Барселона»), Стівен Доусон (керівник міжнародного відділу) та Альвар Мальяфре (керівник служби безпеки клубу) зустріли профільні співробітники «Динамо» на чолі з представником міжнародного відділу Єлизаветою Сазоновою. На стадіоні представники наших майбутніх суперників обговорили час прильоту і відльоту каталонської команди, умови проходження паспортного контролю в аеропорту, розміщення в готелі «Хайятт», а також можливість додаткового тренування на полі НТК ім. Баннікова (в разі потреби). Також були обговорені подробиці офіційної вечері та можливе прибуття на матч високоповажних чиновників та перших осіб держави.

Медіа-офіцер УЄФА Мамука Кварацхелія, який гостював у Києві, розповів іспанцям про розміщення журналістів (планується прибуття 50 журналістів, з яких 15 радіо), проведення передматчевих і післяматчевих прес-конференцій, після чого всі вирушили оглядати стадіон. Представники «Барселони» побували в конференц-залі, роздягальнях, подивилися, де будуть розміщуватися коментатори й УЄФА Тім, а також відвідали клубний музей. У чаші стадіону їм показали сектор для іспанських уболівальників, вихід футболістів на поле та мікст-зону, а також лави запасних. На закінчення гості відвідали Клуб Ліги чемпіонів - місце зустрічі офіційних осіб матчу. Побачивши великі плазмові телевізійні екрани, Стівен навіть пожартував, що в разі морозу буде дивитися матч тут, у теплі.

Відзначимо, що Київ став не єдиним містом, яке відвідала делегація іспанського клубу. Напередодні вона побувала в Казані, де «Барселоні» доведеться грати 4-го листопада проти «Рубіна».

В цілому, каталонці залишилися задоволеними побаченим, а окремі побажання чи неврегульовані питання, які можуть виникнути із наближенням матчу, будуть вирішуватися в робочому порядку.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер