БАТЕ: дві поразки перед візитом «Динамо»

БАТЕ: дві поразки перед візитом «Динамо»

Минулого уїк-енду офіційно завершився сезон 2010 року в Білорусі. Найближчий суперник «Динамо» по груповому турніру Ліги Європи УЄФА, БАТЕ з Борисова, у п'ятому чемпіонаті поспіль не має собі рівних. Цього разу підопічні Віктора Гончаренка фінішували з відривом від найближчого переслідувача, «Шахтаря» із Солігорська, в шість очок.

Щоправда, в останніх матчах суперникам вдалося зіпсувати настрій борисовчанам. Спочатку в останньому турі чемпіонату, що вже не мав турнірного значення, БАТЕ на своєму полі програв «Шахтарю» із Солігорська (1:2), а потім і припинив боротьбу в розіграші Кубка Білорусі, в рамках 1/8 фіналу поступившись також на своєму полі «Динамо» з Бреста (0:1).

Віктор Гончаренко традиційно покладається на перевірених футболістів. В останніх п'яти офіційних поєдинках, які відбулися в листопаді, на полі у стартовому складі чи на заміну виходили десять гравців: захисники Юревич, Бордачев, Шитов, півзахисники Ліхтарович, Володько, Бага, Павлов, нападники Родіонов, Скавиш, Брессан. Усі з вищеперерахованих футболістів грали в Києві в матчі 1-го туру групового турніру Ліги Європи УЄФА, що свідчить про стабільність складу БАТЕ. Таким чином, нескладно припустити, який склад виставить на гру наставник найсильнішої команди Білорусі.

А ось хто пропустить майбутній поєдинок із підопічними Олега Лужного, так це один із героїв гостьового поєдинку з «Динамо» – голкіпер Сергій Веремко. 28-річний воротар травмував руку, і тепер потребує операції. В останніх двох матчах місце у воротах займав його змінник, Олександр Гутор, який напевно зіграє й у четвер у Мінську.

* * *

Ліга Європи УЄФА, груповий турнір, 4-й тур
БАТЕ – «Шериф» (Молдова) – 3:1 (1:1).
БАТЕ:
Веремко, Юревич, Шитов, Сосновський, Бордачев, Олехнович, Ліхтарович (Скавиш, 66), Брессан (Радьков, 82), Бага, Павлов (О.Володько, 71), Родіонов.
Голи: Родіонов (15), Павлов (70), Брессан (75) – Єрохін (32).

* * *

Чемпіонат Білорусі, 31 тур
БАТЕ – «Динамо» (Мінськ) – 4:0 (2:0).
БАТЭ:
Гутор, Юревич, Шитов, Радьков, Бордачев, Павлов (Нехайчик, 56), Ліхтарович (Олехнович, 51), О.Володько, Брессан, Бага, Родіонов (Скавиш, 73).
Голи: Бордачев (18), Бага (27), О.Володько (60), Юревич (80).

* * *

Чемпіонат Білорусі, 32 тур
«Белшина» – БАТЕ – 1:3 (1:0).
БАТЕ:
Веремко, Юревич, Шитов, Радьков (Сосновський, 46), Бордачев, Павлов (Нехайчик, 29), О.Володько, Ліхтарович (Скавиш, 73), Брессан, Бага, Родіонов.
Голи: Лебедев (26) – Брессан (60, пен.), Бордачев (64), Нехайчик (70).

* * *

Чемпіонат Білорусі, 33 тур
БАТЭ – «Шахтар» (Солігорськ) – 1:2 (1:1).
БАТЕ:
Гутор, Юревич, Шитов, Сосновський, Бордачев, Нехайчик, О.Володько (Глебко, 86), Ліхтарович (Родіонов, 66), Брессан (Павлов, 77), Бага, Скавиш.
Голи: Брессан (38) – Денисевич (18), Алумона (77).

* * *

Кубок Білорусі 2010/2011, 1/8 фіналу
БАТЕ – «Динамо» (Брест) – 0:1 (0:1).
БАТЕ:
Гутор, Юревич, Шитов (Олехнович, 86), Радьков, Бордачев, Брессан (О.Володько, 46), Ліхтарович, Бага, Нехайчик, Скавиш (Павлов, 53), Родіонов.
Гол: Януш (17).

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер