БАТЕ в Києві: 12 кілограмів льоду та прогулянка містом

БАТЕ в Києві: 12 кілограмів льоду та прогулянка містом

Чемпіон Білорусі з усією відповідальністю готується до старту в груповому турнірі Ліги Європи. У суботу представник команди з Борисова був присутнім на матчі «Динамо» - «Металург» З (2:0), уважно конспектуючи дії киян.

До Києва, на матч із «Динамо», БАТЕ прибуде в середу о 10:40 регулярним рейсом із Мінська. Розташуються білоруси в готелі «Русь», недалеко від НСК»Олімпійський», що зараз перебуває на реконструкції. О 18:00 у планах БАТЕ тренування на стадіоні «Динамо» ім.Валерія Лобановського, перед яким Віктор Гончаренко проведе прес-конференцію.

У четвер, до початку матчу, в розкладі білорусів відпочинок. Напевно гравці захочуть прогулятися Києвом, та й чудова осіння погода максимально сприяє знайомству з нашим містом. За дві години до початку матчу БАТЕ з «Русі» виїде на стадіон «Динамо». Стартовий свисток арбітра Маркуса Стрембергссона зі Швеції пролунає о 20:00.

Як належить для матчів такого рівня, клуб із Білорусі виставив свої вимоги щодо організації перебування в Києві. Окрім традиційних атрибутів – м'ячів для розминки, масажних столів, рушників, чаю, кави, фруктів, після гри гостям знадобиться 12 кілограмів льоду в кубиках.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер