Бельгазуані грає за «Страсбур»

Бельгазуані грає за «Страсбур»

Півзахисник Шахир Бельгазуані минулий сезон провів у «Динамо», але в складі першої команди закріпитися не зумів. Нинішнім літом Шахира було віддано на рік в оренду клубу «Страсбур», який виступає в другому французькому дивізіоні.

Після десяти турів «Страсбур» посідає друге місце в Лізі 2 і є одним з головних претендентів на підвищення в класі. Втішно, що успішно складаються справи в Бельгазуані. Гравця використовують на лівому або правому флангах півзахисту, акцентуючи увагу на атакувальних діях. У Лізі Шахир провів дев'ять матчів, забивши один гол. Ще один матч, проти «Бастії», «Страсбур» зіграв у Кубку Ліги. Шахир тут також відзначився, але це не врятувало його команду від вильоту з турніру.

Останні два матчі «Страсбура» поїхав подивитися селекціонер клубу Андрій Біба. Особливо вдало Бельгазуані виглядав у грі з «Німом» (5:0). З його передач партнери забили два м'ячі, а після подачі Шахиром кутового суперник зрізав м'яч у свої ворота.

Нагадаємо, що в бразильських клубах на правах оренди виступають динамівці Клебер, Діого Рінкон, Родриго і Майкл, в Іспанії – Верпаковскіс. У «Динамо» уважно стежать за успіхами і невдачами гравців, а рішення щодо їх повернення до Києва буде ухвалено по закінченню терміну оренди.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер