Белькевич повернувся, «Динамо» перемагає в гостях

Белькевич повернувся, «Динамо» перемагає в гостях

Матчі динамівців проти "Кривбаса" в останні роки традиційно носять напружений характер. Кияни постіно втрачали очки в двобоях з непоступливою командою з Кривого Рогу. Черговий іспит для чемпіонів України видався у неділю - важка гра на поле підопічних Мунтяна завершилася на користь "Динамо".

З перших хвилин кияни атакували великими силами. Наступальний ритм задавав Валентин Белькевич, що повернувся на поле після травми. Очевидно, що беларус поки що не набрав кращих кондицій, але в будь-якому стані Валентин демонструє нестандартні ходи на полі, а саме цього не вистачало динамовцам в одеському двобої.

Перший тайм пройшов при повній перевазі гостей. До 15-ї хвилини чемпіони могли, як мінімум, тричі засмутити Горяїнова, але голкіпер відбив небезпечні удари Белькевича і Хацкевича і зумів випередити Шацьких, що готувався вразити ворота.

Господарі відповідали ударами здалеку. Більшість з них особливої небезпеки для Шовковского не предсталяли, але декілька разів воротареві "Динамо" представився шанс проявити свою майстерність. Відзначимо, що в цьому сезоні це другий матч Олександра і двічі він пішов з поля "сухим ".

У кінцівці тайму динамівці провели кілька гострих випадів, могли відзначитись Лєко, Хацкевич і Діого. І все-таки на перерву команди пішли при нічийному рахунку.

Початок другої половини для шанувальників київської команди був обнадійливим. Гості з легкістю проходили оборону криворіжців, а от із завершальним ударом були проблеми. Гусін і Несмачний потурбували Горяїнова, але не стільки, щоб запалити на табло одиничку.

Але зусилля киян виявилися не даремними. На 66-й хвилині Горяїнов одержав м'яч від партнера, знаходячись метрах у 27-ми від своїх воріт. Голкіпер ледве замешкався, наступив на м'яч і...був "обікрадений" Максимом Шацьких. Наш форвард не став вигадувати щось неординарне і просто віддав пас на Белькевича. Не промахнутися повз порожню "рамку" для Валентина було справою техніки - 1:0!.

Після цього моменту господарі на якийсь час перехопили ініціативу. Але досягти чогось істотного гравці Мунтяна так і не змогли. Команди обмінялися небезпечними випадами (Шацьких - Римшин) і фінальний свисток зафіксував першу в цьому сезоні гостьову перемогу "Динамо".

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер