«Бенфіка» – «Динамо»: сім фактів за та проти перед грою

«Бенфіка» – «Динамо»: сім фактів за та проти перед грою

Незадовго до зустрічі пропонуємо вам сім цікавих моментів, що передують грі.

1. Ще нікому в цьому сезоні в жодному з турнірів не вдалося перемогти київське «Динамо» на своєму полі. Суперники тричі поступалися та чотири матчі завершилися внічию. У них чемпіони України забили 12 голів та пропустили п'ять.

2. «Бенфіка», у свою чергу, ще жодного разу в цьому сезоні не програла на своєму полі, вигравши чотири матчі та двічі зігравши внічию за різниці забитих та пропущених 18-3.

3. У разі втрати трьох очок у матчі з «Бенфікою» та перемоги однієї зі сторін у поєдинку «Бешикташ» – «Наполі», наш клуб утратить усі шанси продовжити свої виступи у цьогорічній Лізі чемпіонів.

4. Навпаки, якщо нашій команді вдасться перемогти, а в Стамбулі буде зафіксовано нічию, то у «Динамо» з'являться всі шанси поборотися за вихід із групи.

5. Після гри в Києві, в якій «біло-сині» поступилися «Бенфіці» 0:2, динамівці провели три матчі, в яких двічі перемогли та одного разу зіграли внічию за різниці забитих та пропущених 10-4.

6. «Бенфіка» зіграла на одну гру менше, вигравши обидві зустрічі в чемпіонаті Португалії із загальним підсумком 5:0. До того ж у наших суперників буде на один день більше для підготовки до майбутньої зустрічі, адже «орли» зіграли свій останній матч у п'ятницю, а команда Сергія Реброва – в суботу.

7. З двох своїх нещодавніх виїздів до Португалії динамівці незмінно поверталися зі щитом, впевнено перемігши й при цьому не давши забити суперникам із «Ріу Аве» (3:0) та «Порту» (2:0).

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер