«Бенфіка» здобула нелегку перемогу в Кубку Португалії

«Бенфіка» здобула нелегку перемогу в Кубку Португалії

Це був матч третього раунду Кубка Португалії, саме з цієї стадії «орли» розпочали участь у турнірі. «Бенфіка» зустрілася на виїзді з командою «1 Десембро», представником третього за рангом дивізіону.

У цій грі Руй Віторія не міг розраховувати відразу на сім гравців основної обойми. У зв'язку з цим склад був експериментальним.

Перемога далася гостям вкрай нелегко. Хоча на 51-й хвилині вони повели в рахунку завдяки голу Данило. Проте вже на 62-й хвилині господарі поля відігралися реалізувавши пенальті.

«Бенфіка» вирвала перемогу на шостій компенсованій хвилині, коли справа вже йшла до овертайму. Путівку до наступного раунду «орлам» приніс гол досвідченого Луїзао (на фото).

Руй Віторія задіяв у цьому матчі наступних виконавців: Едерсон – Нельсон Семедо, Луїзао, Лісандро Лопес, Елізеу – Каррільо (Гонсало Гуедеш, 46), Данило, Селіс (Мітроглу, 85), Серві (Піцці, 59) – Живкович, Жозе Гомеш.

Нагадаємо, що вже 19 жовтня «орли» завітають до столиці України щоб провести матч третього туру групового етапу Ліги чемпіонів проти нашого клубу.

ПРИДБАТИ КВИТОК. 3-й тур ЛЧ «Динамо» - «Бенфіка»

Copyright © FC Dynamo Kyiv

* фото www.slbenfica.pt

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер