Беньямін Вербич: «Грали ніби на асфальті»

Беньямін Вербич: «Грали ніби на асфальті»

Вінгер "Динамо" Беньямін Вербич поділився своїми враженнями від переможного матчу з "Вересом" (3:0) у рамках 17-го туру УПЛ, в якому він оформив дубль, вперше відзначившись голами у рамках поточного чемпіонату.

- Проведення матчу було під питанням, проте для вас та вашої команди все склалося добре?

- Думаю, не лише для нас матч був під питанням. Суддя прийшла та сказала, що нічого складного не бачить, все добре. Зрештою – поле було дуже важким, грали ніби на асфальті. Але ми сказали перед матчем, що потрібно налаштуватися, всіма силами боротися до кінця, щоби завоювати три очки. І в нас це сьогодні вийшло.

- Яке важке поле вплинуло на вашу гру?

- Ви бачили, що було багато довгих передач. Вибивали м'яч, бо було дуже складно контролювати його, він постійно відскакував. Поле було тверде. Тяжко грати на такому покритті. Будь-яка команда мала б проблеми з таким полем. Думаю, у другому таймі ми почали грати впевненіше з м'ячем, звикли до поля, грали краще.

- Перший ваш м'яч вийшов ефектним.

– Сидорчук мене добре знайшов, розрізав половину команди «Вереса». Я отримав м'яч, розвернувся, потім Циганков мені віддав – і я пробив. Все вийшло.

- Прикро, що тільки набрали хорошу форму – а скоро вже канікули?

- У нас залишилися дві дуже важливі ігри. Навіть якщо у Лізі чемпіонів ми втратили шанси, треба грати заради престижу, себе та «Динамо». Ми великий клуб, українським командам потрібно добре виступати в єврокубках. Намагатимемося останні два матчі виграти.

- Вас пригнічує той факт, що «Динамо» набрало однакову кількість очок із «Шахтарем», але перебуває на другому місці у турнірній таблиці?

- Ви після кожного матчу про це питаєте. Один раз нас, другий – «Шахтар». Ми не звертаємо так багато уваги на це. Намагатимемося перемагати в кожному матчі. Ви ж бачили, яким був матч «Шахтаря» зі «Львовом». 1:1, 2:1 – все було нормально, а потім пішло кудись... Ми дивимося на себе, «Шахтар» нас не цікавить, – сказав Вербич у коментарі транслятору поєдинку.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер