Беньямін Вербич зіграв за збірну Словенії у матчі кваліфікації ЧС-2022

Беньямін Вербич зіграв за збірну Словенії у матчі кваліфікації ЧС-2022

У 8-му турі відбору на чемпіонат світу 2022 року національна збірна Словенії приймала в Мариборі команду Росії.

Перед початком поєдинку суперники сусідствували в турнірній таблиці відбірної групи Н, проте їх розділяли шість очок – Росія йшла другою, набравши рівну кількість балів із Хорватією (по 16), а словенці, набравши 10 очок, посідали третє місце.

Гостям вдалося повести в рахунку на екваторі першого тайму – на 28-й хвилині головою після штрафного відзначився Ігор Дівєєв, а через чотири хвилини рахунок на користь росіян ударом через себе подвоїв Георгій Джикія. Проте ще до перерви Словенія скоротила відставання – на 40-й хвилині внаслідок стрімкої атаки флангом Йосип Ілічіч вразив дальній кут воріт суперників, скориставшись передачею п’ятою від Андража Шпорара.

Події другого тайму проходили вже без участі динамівця Беньяміна Вербича, який вийшов на поле в стартовому складі – вінгер був замінений на 53-й хвилині, поступившись місцем форварду Беньяміну Шешко та заробивши незадовго до цього жовту картку за грубу гру.

На 75-й хвилині Ясмін Куртич подарував надію словенським уболівальникам, відзначившись гольовим ударом головою, однак після перегляду VAR це взяття воріт не було зараховане через положення поза грою. Фінальний свисток зафіксував підсумковий рахунок 1:2 на користь гостей, який дозволив росіянам вийти на перше місце в групі, випередивши Хорватію, яка в паралельному матчі зіграла внічию зі Словаччиною. Словенія опустилася на четверту позицію, маючи однакову кількість очок зі словаками.

Фото - Sportida.com

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер