Беньямін ВЕРБИЧ: «Зустріч «Динамо» та «Копенгагена» у фіналі Ліги Європи - це мрія»

Беньямін ВЕРБИЧ: «Зустріч «Динамо» та «Копенгагена» у фіналі Ліги Європи - це мрія»

- Сьогоднішній матч був для мене вдвічі емоційнішим, ніж гра у Києві. Я дуже добре знаю цей стадіон і маю багато спогадів, адже провів тут багато матчів у складі “Копенгагена”. Але зараз я виступаю за іншу команду, тому мав забути про це та показати свою найкращу гру.

Я завжди поважав фанатів “Копенгагена”, і вони завжди поважали мене. Мені було дуже приємно побачити банер на свою адресу. Можливо, колись ми знову побачимося. Можу сказати, що я був дуже радий повернутися сюди.

“Копенгаген” багато мені дав, і я дуже поважаю цю команду, тренерський штаб, фанатів. Тому я не святкував свій сьогоднішній гол. Складно було стримати емоції, але коли я побачив на стадіоні людей у моїх футболках, це нагадало, де я знаходжуся.

Чи заслуговувало “Динамо” на перемогу сьогодні? Думаю, що так. У нас було більше шансів. Ми не задоволені одним здобутим очком, але й не засмучені.

Сподіваюся, що “Динамо” пройде до плей-оф Ліги Європи з першого місця, а “Копенгаген” - із другого. А якщо ми зустрінемося у фіналі - це буде мрією, - сказав Вербич в інтерв'ю данським ЗМІ.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер