Беньямін ВЕРБИЧ: «Це вже третя або четверта гра, у якій ми додаємо після перерви»

Беньямін ВЕРБИЧ: «Це вже третя або четверта гра, у якій ми додаємо після перерви»

- Для "Динамо" нічия з "Копенгагеном" удома - не дуже хороший результат. Ми повинні були сьогодні вигравати. Ми робили все, щоб три очки залишилися в Києві, але не вийшло, забили лише один гол. Думаю, ми грали сьогодні краще, ніж "Копенгаген", просто не змогли забити другий гол.

- Чи вплинув на вашу гру пропущений гол?

- Так, цей гол відразу змінив гру. По суті, ми почали матч за рахунку 0:1. Було важко починати гру, одразу поступаючись у рахунку. У першому таймі ми багато помилялися, але в другому таймі грали краще, створювали моменти. Але нам не пощастило з реалізацією, і ми не забили ще один гол.

- Що сказав тренер у перерві, після чого команда додала?

- Думаю, це вже третя або четверта гра, у якій ми починаємо краще грати в другому таймі. Тренер сказав, що потрібно додати у швидкості, не програвати боротьбу, вибігати за спини захисникам. Ми це робили і почали швидше грати в пас. У першому таймі ми багато помилялися, втрачали м'яч, і "Копенгаген" постійно вибігав у контратаки.

- Ви грали проти твоєї колишньої команди. Як відчуття?

- Для мене це була емоційна гра. Але на полі ти не думаєш, хто тобі протистоїть - друг чи ні. Капітан "Копенгагена" навіть хотів, щоб арбітр дав мені червону картку.

- Хотів забити гол сьогодні?

- Так, хотів, але на початку гри я багато помилявся, бо було багато бажання. Мені потрібно спокійніше зіграти за два тижні в Копенгагені, не давати волю емоціям. 

- Чи задоволений ти своєю грою?

- Не задоволений. Багато помилявся, особливо на початку гри. Потрібно буде проаналізувати свої помилки. Сьогодні була важка гра і для мене, і для Артема Бєсєдіна. 

- Твоїм основним завданням було забігати за спини захисникам і чекати на довгий пас?

- Так, вбігати за спини або між лініями. У "Копенгагена" був дуже насичений гравцями центр поля, тому там було нелегко розвернутися з м'ячем і просуватися вперед, тож ми часто помилялися, втрачали м’яч. Загалом, "Копенгаген" - дуже дисциплінована і агресивна команда, якій непросто протистояти. 

- Про що спілкувалися з фанатами "Копенгагена" після гри?

- У нас завжди були відмінні стосунки. Мене поважає і клуб, і вболівальники. Я пообіцяв їхньому фанату подарувати свою футболку "Динамо" і після гри віддав її.

- Як налаштовуєтесь на кубковий матч із "Шахтарем", який відбудеться наступної середи?

- Зараз для нас найважливіший матч - із "Карпатами" в неділю. Зіграємо його - і вже тоді будемо думати про зустріч із "Шахтарем".

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер