Беньямін Вербич: «Хотіли вирвати перемогу, але в кінці нам не пощастило»

Беньямін Вербич: «Хотіли вирвати перемогу, але в кінці нам не пощастило»

- Напевно, "Динамо" не влаштовує такий результат. Чому не вдалося перемогти?

- Звичайно, не влаштовує нас. Ми хотіли виграти, піти у відпустку, випереджаючи "Шахтар" на три очки. Але ми все одно закінчили першу частину сезону на першому місці, це дуже добре. Але сьогодні ми повинні були виграти, тому що у нас команда краще, ніж у "Колоса", як мені здається.

Сьогодні ви бачили, що було на полі. Погано почали. Навіть не знаю, що там сталося, була червона чи ні, пенальті. Мені просто здається, що коли арбітр захоче - дасть червону, коли ні - не дасть. Немає слів просто.

- Ви розумієте, як арбітри судять? За якими правилами грати?

- Ні. Ніхто з нас не розуміє на 100% правила. Думаю, навіть суддя на 100% не розуміє. Тому що там пряма нога, можна подивитися на відео, паузу зробити, ось пряма нога - червона картка. Так ти можеш кожен момент дивитися. Не хочеться більше про це говорити. Ми в кожному матчі отримуємо червону, а потім знову говоримо і нічого не змінюється.

- Чому з перших хвилин "Динамо" виглядало незібраним? Уже у відпустці були думками?

- Ні, ми не були у відпустці думками. Ми добре тренувалися. Після "Ференцвароша", ви ж знаєте, який тренер Луческу, налаштовує нас дуже серйозно, мотивував нас на кожен матч у сезоні, як і на "Колос". Не знаю, просто не пішло щось у першому таймі. У нас був момент хороший, не забили. Потім був пенальті, червона картка. Добре, що повернулися в гру, забили два м'ячі. Але через нашу помилку ми пропустили дуже такий дешевий гол, як це сказати. Шкода.

- Луческу вийшов у центр поля під час матчу. Не чекав його там побачити?

- Не очікував. Я теж був дуже-дуже нервовим. Не хотів матюкатися, нічого поганого зробити, але нерви були вже "ух". Важкі моменти, коли не можеш нічого змінити. Просто ми хотіли вирвати перемогу, але в кінці нам не пощастило.

- Наскільки важливо для команди піти у відпустку лідером?

- Звичайно, це приємно. Чемпіонат - марафон, але зараз тільки половина. У другій половині сезону на виїзді будемо більшість матчів проводити. Буде дуже важко. Але зараз у відпустку, потрібно добре відпочити. Сподіваюся, з новими силами ми залишимося на першому місці.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер