Беньямін ВЕРБИЧ: «Ми мали вигравати, тому що грали краще за “Копенгаген»

Беньямін ВЕРБИЧ: «Ми мали вигравати, тому що грали краще за “Копенгаген»

- Я відчував, що граю ніби вдома. Знаю, що вболівальники тут мене поважають, як і я поважаю їх. Тому я не святкував свій гол. Хороші емоції були і до, і під час матчу. І коли йшов із поля, уболівальники знову показали, що поважають мене. Приємно було сьогодні тут грати. 

- Перед грою ми спілкувалися з уболівальниками "Копенгагена". Вони говорили "Бене, ми тебе любимо, тільки не забивай сьогодні нам!"

- Так, вони писали мені в Instagram і Facebook, аби я не забивав, аби добре зіграв, але моя команда програла. Не вийшло. Але все одно ми повинні були вигравати, тому що грали краще за "Копенгаген". Ми створили багато моментів, забили гол. Але знову наша помилка на початку гри призвела до пропущеного гола, хоча перед матчем ми обговорювали, що не можна так діяти. Це ще один урок на майбутнє, те, чого нам слід уникати.

- У чому причина пропущених голів на перших хвилинах - психологія чи нефарт?

- Важко сказати, була звичайна подача з флангу. Не знаю, що в цьому епізоді сталося з воротарем і захисником. Не будемо шукати винних. Просто не можна так робити, треба правильно налаштовуватись у психологічному плані із самого початку гри. Потрібно щось робити з цим, аби більше не пропускати на перших хвилинах.

- Що ви сказали гравцеві "Копенгагена", коли арбітр призначив пенальті? Підтримали його?

- Ні, я тільки запитав у нього, чи дійсно була гра рукою. Він сказав, що була.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер