Беньямін ВЕРБИЧ: «Так, ми сьогодні насолоджувалися футболом»

Беньямін ВЕРБИЧ: «Так, ми сьогодні насолоджувалися футболом»

- Гра не була легкою. Уперше в цьому сезоні було настільки холодно. Нам довелося довго розігріватися. У першому таймі було важче, але на щастя ми використовували свій шанс, забили, і далі було вже набагато легше.

- У вас добре виходить грати центрального форварда. Можливо, в майбутньому ви хотіли б грати форварда на постійній основі?

- Ні, усе так само хочу грати вінгера. Мені значно більше подобається діяти на фланзі. Так, зараз така ситуація склалася, і я не маю нічого проти своєї нинішньої ролі, але хотів би повернутися на фланг.

- Здалося, що ви сьогодні всією командою насолоджувалися футболом. Малюнок гри подобався глядачам, ви створили дуже багато моментів...

- Так, це правда. Після першого гола, як я вже казав, нам стало набагато легше, з'явилося більше зон. «Маріполь» показав, що вони хороша команда, вони теж намагалися грати у футбол. Це завжди добре для нас. Так, вони не забили 3 голи, наприклад, але вони грали непогано.

- Ви забили сьогодні, але і знову відзначився Шапаренко, у якого це вже 5 гол у 4 матчах поспіль! Заслужив хороших слів Микола?

- Так, він молодець. Він важко працює на тренуваннях, навіть коли не грає. Ми йому казали, що в нього будуть шанси і, як ми бачили, у матчі Кубка України він вхопився за свій шанс двома руками!

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер