Беньямін ВЕРБИЧ: «Безумовно, «Аякс» сильніший за «Славію», але ми віримо в себе»

Беньямін ВЕРБИЧ: «Безумовно, «Аякс» сильніший за «Славію», але ми віримо в себе»

- Перші 20 хвилин ми діяли добре, але потім нас дещо притисли до власних воріт. Була важка гра більш-менш рівних команд, багато боротьби, особливо в центрі поля. Ми намагалися своїм пресингом, своїм рухом, не дати чехам зіграти в їхній футбол, але всім було дуже важко через сильну спеку. Тепер усі наші думки про наступний раунд. Безумовно, «Аякс» сильніший за «Славію», але ми віримо в себе. Вважаю, що ми додаємо з кожним матчем і думаю, що так буде й надалі.

- В епізоді з вашим голом ми побачили домашню заготовку?

- Так, мій гол був награною комбінацією. Ми награвали цю заготовку ще проти «Шахтаря» і взагалі ми добре виконуємо стандарти по сезону. У Циганкова дуже хороша нога, він увесь час знаходить когось із партнерів після своїх подач.

- Сьогодні нарешті забив Бєсєдін. Що ви з партнерами побажали Артему?

- Нічого, лише привітали. Він хороший форвард, який дуже багато працює і не потребує якихось порад партнерів. Думаю, це було лише питанням часу, коли він заб’є.

- Ви та інші гравці раді, що вперше в сезоні вдалося забити двічі?  

- У нас уже були матчі, де ми мали відзначатися не один раз, але нам дещо не щастило. Зараз вдалося і, звичайно, ми раді цьому факту та раді виходу до плей-оф.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер