Беньямін ВЕРБИЧ – найкращий гравець київського «Динамо» у листопаді!

Беньямін ВЕРБИЧ – найкращий гравець київського «Динамо» у листопаді!

Листопад приніс нашій команді неоднозначні результати. З одного боку – дві перемоги в Лізі Європи, які гарантували динамівцям перше місце у групі вже за тур до завершення групового раунду. З іншого – дві виїзні поразки в чемпіонаті, у поєдинках із «Шахтарем» та «Олександрією».

Уболівальники обирали найкращого серед гравців, на яких покладався Олександр Хацкевич у листопаді. За результатами опитування на офіційному сайті більше одного відсотка від загальної кількості голосів набрали шестеро гравців.

3% на рахунку центрального захисника Микити Бурди, який відіграв без замін усі п’ять офіційних матчів листопада, вирізняючись надійністю, упевненістю та стабільністю.

Трохи не вистачило стабільності основному голкіперу «біло-синіх» Денису Бойку, який теж провів усі п’ять матчів, чимало виручав, але водночас припустився результативної помилки в непростому поєдинку в Олександрії, де динамівці поступилися. Тим не менше, Денис був одним із героїв перемоги в Астані, що принесло йому 5% голосів.

Продовжує дивувати експертів та демонструвати хорошу гру 19-річний лівий захисник Віталій Миколенко, якому вже доводилось грати й у центрі захисту. Пролонгація контракту з «Динамо» ще більше надихнула та вмотивувала Віталія, що дозволило тренерському штабу не хвилюватися за лівий фланг оборони за відсутності віце-чемпіона світу Йосипа Піварича. Миколенко набрав 9% голосів респондентів.

Відкриває трійку найкращих Віктор Циганков, який у листопаді був менш результативним ніж у попередні місяці, проте не менш ефективним та корисним для команди. Тим не менше, свій гол Віктор забив, реалізувавши пенальті у ворота «Маріуполя» та підсумувавши домашню розгромну перемогу на «Олімпійському». Цього разу найкращий гравець «Динамо» у вересні та жовтні набрав 19% голосів.

На друге місце рейтингу листопада вирвався Микола Шапаренко, якого найкращим вважають 24% опитаних. Миколу прорвало після кубкової зустрічі з «Минаєм», яка відбулася в останній день жовтня і в якій він оформив дубль, принісши «Динамо» перемогу та путівку до чвертьфіналу. Гольова серія Миколенка продовжилася в перших трьох матчах листопада. Він забив «Шахтарю» в Харкові, «Маріуполю» та «Ренну» в Києві. Результатом цієї впевненої гри став виклик до національної збірної України, де Микола взяв участь в обох матчах.

Очолив рейтинг найкращих гравців київського «Динамо» в листопаді за думкою вболівальників словенець Беньямін Вербич, якого цього сезону вже двічі визначали найкращим – у липні та серпні. Беньямін набрав третю частину вболівальницьких уподобань, а саме 34%. Після того як травму отримав Артем Бєсєдін, саме Вербич став тим гравцем, який закрив проблемну позицію центрфорварда. І хоча це не рідна для Беньяміна позиція, він загалом упорався з цією відповідальною місією, відзначившись забитими м’ячами у чотирьох матчах листопада з п’яти. Гольова серія Вербича за «Динамо» склала чотири матчі з 8 по 29 листопада. У перерві між цими іграми він відзначився голом і за національну збірну Словенії, де йому вперше в кар’єрі довірили роль капітана команди.

34% - Вербич

24% - Шапаренко

19% - Циганков

9% - Миколенко

5% - Бойко

3% - Бурда

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер