Беньямін Вербич і Карлос де Пена зустрілися з уболівальниками на стадіоні «Динамо»

Беньямін Вербич і Карлос де Пена зустрілися з уболівальниками на стадіоні «Динамо»

Під час подібних зустрічей, які вже стали доброю традицією для динамівської сім’ї, уболівальники мали можливість у неформальній атмосфері поставити запитання улюбленим футболістам, узяти автографи, а також зробити селфі та фото з динамівцями.

Зокрема, сьогодні фани цікавилися, як Вербич і де Пена робили перші кроки у футбольній кар’єрі та в якому віці забили перший гол, як вони ставляться до змін у футбольних правилах і впровадження VAR, яким чином відновлюються після складних матчів і кого з футболістів хотіли б запросити до своєї команди, якби володіли власним клубом.

Крім того, динамівців розпитували про їхнє життя поза футбольним полем: про улюблені книги, найнесподіваніші подарунки, які гравці отримували, та про місця в Києві, де вони люблять проводити час. Футболісти жваво реагували на всі питання, багато жартували та навіть пообіцяли одному з фанів зробити разом із ним татуювання з емблемою “біло-синіх” у разі перемоги команди в Лізі Європи.

Конференц-зал стадіону “Динамо” цього понеділка був заповнений шанувальниками киян різного віку та з різних куточків України, деякі з яких подолали відстань у сотні кілометрів, щоб побачитися з улюбленими гравцями. 

Наприкінці зустрічі, яка тривала більше години, Беньямін і Карлос обрали найцікавіші, на свою думку, питання та вручили їхнім авторам пам’ятні подарунки. Фани отримали з рук динамівців м’яч із автографами від компанії FAVBET, презент-бокс “Динамо” від ESPORT та сертифікат ресторану PIZZA DI CASA.

А у фінальній частині вечора всі присутні традиційно могли підійти до динамівців, щоб особисто отримати автографи та сфотографуватися на згадку.

Сподіваємося, сьогоднішня зустріч зарядила позитивними емоціями і гравців, і вболівальників напередодні відповідальної зустрічі Ліги Європи з “Лугано”, та очікуємо всіх шанувальників “Динамо” на НСК “Олімпійський” у четвер! 

Фото: Оксана Васильєва

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер