Беньямін Вербич: «Можливо, не вистачило спокою в завершенні атак»

Беньямін Вербич: «Можливо, не вистачило спокою в завершенні атак»

- Чому не вдалося сьогодні пройти оборону "Десни"?

- Ви ж бачили, ми створювали моменти, навіть тричі влучили у стійку та поперечину. Але сьогодні не вийшло забити. У матчі з "Шахтарем" ми реалізували три моменти з трьох, а сьогодні, можливо, не вистачило спокою в завершенні атак. Але будемо старатися й далі.

Ми знаємо, що в Прем'єр-лізі більшість команд гратиме так, як "Десна". Будемо вивчати суперників, намагатися знайти їхні помилки.

- Так складається, що "Динамо" дуже непросто грати проти "Десни". Сьогодні знову був "фактор "Десни" чи суперники обрали таку тактику, що ви нічого не змогли зробити в атаці?

- У першому таймі "Десна" грала через довгі передачі. Ми до цього готувалися та добре володіли м'ячем усю гру. Просто не пішло завершення атаки, потрібно було створювати ще більше моментів, більше атакувати з флангів. А ми грали здебільшого через середину.

- Наступний виклик - АЗ (Алкмаар). З яким настроєм підходите до протистояння?

- Це сильна нідерландська команда з хорошим підбором гравців. Вони добре грають в обороні, як і "Десна", і виходять у швидкі контратаки. Ми будемо їх вивчати та готуватися до цієї гри.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер