Бернд Тийс: «Пригнічені пропущеними голами наприкінці зустрічі»

Бернд Тийс: «Пригнічені пропущеними голами наприкінці зустрічі»

Зовсім інший настрій після матчу був у футболістів «Гента». Вони виходили з роздягальні засмученими і пригніченими. Втім, за словами капітана команди Бернда Тийса, бельгійці не втрачають оптимізму:

- Звичайно, в нас ще залишається домашній матч, але ми дуже засмучені. Рахунок 0:1 нас цілком влаштовував, але за останні десять хвилин матчу ми пропустили два безглуздих м’ячі.

- «Динамо» виявилося сильнішим, ніж ви припускали?

- У першому таймі в нас були певні проблеми. Суперник організував хороший натиск, непогано володів м’ячем. Але другу половину гри ми провели краще, створили кілька перспективних моментів, але не вистачило тиску на ворота господарів. Повторюся, ми дуже пригнічені двома голами, пропущеними наприкінці зустрічі.

- Що можете сказати з приводу вашого гола, який суддя не зарахував?

- Про це можна багато казати, але, на жаль, вже нічого не зміниш. Я не бачив цього моменту в повторі, тому не впевнений, що винен наш футболіст. Однозначне одне – цей момент змінив гру. Якби рахунок став 1:1 – це була б зовсім інша історія. Але нам потрібно змиритися з тим, що в нас є.

- Сьогодні ви грали від оборони. У матчі-відповіді в Бельгії плануєте грати «першим номером»?

- Так, сьогодні ми справді більше уваги приділили захисту, давайте будемо реалістами, «Динамо» – безперечний фаворит. Цей тактичний план працював до 80-ї хвилини, після якої, як я вже сказав, ми пропустили два безглуздих м’ячі.

- В Бельгії вам доведеться більше атакувати?

- Так, очевидно, ми не зможемо дотримуватися того ж самого плану. Але в неділю нам доведеться провести важливий матч чемпіонату, тільки після нього ми визначимося, що робити наступної середи.

- Ви будете боротися?

- Звичайно, будемо. Це наш обов’язок перед уболівальниками, які прийдуть на стадіон нас підтримати. Не знаю, чи можна казати про те, що нам буде легше, все ж таки «Динамо» є «Динамо». Загалом, подивимося.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер