Бертольйо та Рубен програли у Ніцці

Бертольйо та Рубен програли у Ніцці

Після нещодавнього кубкового успіху на «рожевих» чекав старт другого кола національної першості. Цього разу наставник гостей не поставив у стартовий склад динамівців Марко Рубена та Факундо Бертольо, які вийшли на поле лише в другому таймі.

На перерву «Евіан» вирушив із перевагою в один м'яч – на 27-й хвилині з пенальті відзначився Монгогу.

Тим не менш, у другій половині зустрічі події на «Альянц Рив'єрі» (за присутності 20,788 глядачів) все перевернули догори дригом. Не встиг Марко Рубен, який вийшов на поле на заміну на 64-й хвилині, провести на зеленому газоні й повного оберту стрілки, як рахунок на табло зрівняв Ерик Ботяк, а на 69-й хвилині він же вивів свою команду вперед.

Наставник «Евіана» Паскаль Дюпра на 72-й хвилині кинув у бій і Факундо Бертольйо, але вихід аргентинця мало в чому змінив ситуацію. «Ніцца» більше контролювала м'яча (60 відсотків проти 40), більше била по воротах (13 проти 6) та більше поцілила у ворота (8 проти 4), наслідком чого став ще й третій м'яч. Автором голу на 86-й хвилині став Бозетті.

3:1 – упевнена перемога «Ніцци». Поразка залишила клуб, який орендував відразу трьох динамівців, на час паузи, пов'язаної з новорічними святами, із 20-ма очками на 16-му місці.

Свій наступний матч «Евіан» проведе вже в наступному році – 11 січня команда прийме марсельський «Олімпік».

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер