Бертольйо та Рубен поступилися з «Евіаном»

Бертольйо та Рубен поступилися з «Евіаном»

Окрім Факундо Бертольйо та Андреса Ескобара, кольори «Евіана» до кінця сезону захищатиме аргентинський нападник Марко Рубен

У 3-му турі Ліги 1 «Евіан» приймав на своєму полі «Ренн». Гра відбулася в Ансі, на стадіоні «Парк де Спортс» за присутності 8062 глядачі.

Як ми й припускали раніше, головний тренер «Евіана» Паскаль Дюпра відразу поставив Марко Рубена до стартового складу. Марко провів на полі всі 90 хвилин, проте не зміг допомогти своїй новій команді уникнути поразки з рахунком 1:2. На дубль Олівейри в першому таймі господарі поля змогли відповісти лише голом Бериго в таймі другому.

Факундо Бертольйо (на фото) розпочав зустріч на лаві запасних і вийшов на заміну замість Сугу на 69-й хвилині зустрічі, але і йому не вдалося забити рятівний гол у ворота «Ренна». Андрес Ескобар опинився поза заявкою на гру.

Поразка відкинула «Евіан» на останню сходинку Ліги 1. Команда Дюпра набрала лише одне очко в трьох матчах. У четвертому турі в суботу, 31 серпня, «Евіан» прийме на своєму полі бронзового призера минулого сезону, «Ліон».

© www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер