Бертольйо повертається до тренувальної групи

Бертольйо повертається до тренувальної групи

Три вихідні дні, надані футболістам основного складу «Динамо» після матчу в Полтаві, пролетіли непомітно, і вже сьогодні ввечері хлопці зібралися на базі в Кончі-Заспі, де розпочали підготовку до найближчих матчів у чемпіонаті України та Лізі Європи.

Звичайно, в усіченому складі, оскільки 14 виконавців роз’їхалися по своїх збірних для участі в офіційних та товариських матчах. У занятті взяли участь 12 футболістів, серед яких двоє воротарів: Кичак, Тимофеєв, Данило Сильва, Бетао, Алмейда, Рибалка, Корреа, Аруна, Дуду, Бертольйо, Аді та Ескобар. Радує повернення до тренувальної групи півзахисника Факундо Бертольйо, який провів свій останній офіційний матч за «Динамо» трохи менше року тому, – 27 жовтня, проти «Севастополя» в 1/8 фіналу Кубка України сезону 2010/2011 рр.

Перше заняття мало характер розминки. Хлопці зробили пробіжку навколо тренувального поля, після чого пограли у «квадрат». Уже із завтрашнього дня команда буде працювати в двохразовому режимі: на ранок заплановане заняття в тренажерному залі, а ввечері буде проведене повноцінне тренування.

А в суботу, 8 жовтня, в розкладі команди значиться спаринг – на одному з полів тренувальної бази зійдуться між собою основний та молодіжний склади.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер