»Бешикташ» – «Динамо». Початок матчу о 20:00

»Бешикташ» – «Динамо». Початок матчу о 20:00

Спогади про попередні візити до Стамбулу в динамівців загалом позитивні. Двічі «біло-сині» зіграли внічию з «Фенербахче», у складі збірної України здобули перемогу у відбірковому турнірі до чемпіонату світу 2006 року. Щоправда, є у складі «Динамо» футболісти, які пам'ятають невдалий поєдинок із «Бешикташем» у листопаді 2002 року, який закінчився поразкою нашої команди.

У порівнянні з теплою й сонячною погодою, яка супроводила «Динамо» на зборах в Ізраїлі та Іспанії, місто на берегах Босфору зустріло «біло-синю» делегацію незначною плюсовою температурою та похмурим небом. На сьогоднішній вечір синоптики обіцяють температуру не вище за шість градусів, а також можливий легкий дощ.

Прогулюючись містом, періодично можна зустріти вболівальників «Бешикташа». За «Чорних орлів» в основному вболіває турецька молодь, але є не настільки популярним, як інші стамбульські клуби – «Фенербахче» та «Галатасарай». До речі, на вулиці, помітивши кого-небудь в екіпіровці зі значком «Д» на грудях, підходили незнайомі люди, фотографувалися і, залежно від клубних симпатій, щиро бажали перемоги «Динамо» в сьогоднішньому матчі.

Майбутньому матчу в місцевій пресі приділяється багато уваги. Тут можна знайти детальні звіти про вчорашні прес-конференції Юрія Сьоміна та Бернда Шустера, передматчеві розклади обох команд, прогнози фахівців і т.д. Привід для гордості турецьким прихильникам футболу подарувала вчорашня перемога «Шахтаря» в Лізі чемпіонів – Мирча Луческу, який очолює донецький клуб, не один рік працював біля керма «Галатасарая» та «Бешикташа», і є місцевим улюбленцем.

На стадіоні «Іноню», який вміщує трохи більше 30 тисяч місць, увечері очікується аншлаг. Для тих, хто прийде на стадіон, цінова категорія квитків стартує від 60 євро. Також буде своя підтримка й у нашої команди. Господарі виділили для приїжджих уболівальників 1600 місць на стадіоні, і вони, сподіваємося, будуть заповнені прихильниками «Динамо», які прибули з різних країн, і забезпечать «біло-синім» належну підтримку.

Обслуговувати поєдинок буде португальська бригада арбітрів на чолі з Педро Проенсою. Допомагати Проенсі будуть також португальці – асистенти рефері Венансіо Томе та Рикардо Сантос. Додаткові асистенти Жоао Феррейра та Бруно Естевеш.

Нагадаємо, що стартовий свисток на стадіоні «Іноню» пролунає о 20:00 за місцевим та київським часом. Пряма трансляція поєдинку запланована на телеканалі ICTV, а он-лайн трансляція – на нашому сайті.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ), зі Стамбулу

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер