»Бешикташ»: перемога в чемпіонаті та кадрові проблеми

»Бешикташ»: перемога в чемпіонаті та кадрові проблеми

Стамбульський «Бешикташ», здобувши в останньому турі перемогу над «Сівасспором», продовжує перебувати у групі лідерів. У «Чорних орлів», як і в «Буюксехіра» з «Галатасараєм», в активі 17 очок, на одне очко більше у лідируючого «Фенербахче».

Домашня перемога над «Сівасспором» підопічним Карлуша Карвальяла далася відносно легко. Вже в дебюті господарі повели в рахунку, коли Хілберт замкнув подачу Кавлака з лівого флангу. Надалі «Бешикташ» створив і не використав безліч хороших моментів, і як грім серед ясного неба став пропущений м’яч на 59-й хвилині. Утім, пресинг «Чорних орлів» незабаром дав плоди – арбітр призначив пенальті, який упевнено реалізував Сімао, та вилучив захисника гостей. У більшості стамбульці ще раз засмутили воротаря гостей – Голошко влучним ударом головою замкнув подачу Куарежми.

Чемпіонат Туреччини. 9-й тур

«Бешикташ» – «Сівасспор» – 3:1 (1:0).

«Бешикташ»:
Гонен, Койбаші (Кайхан, 46), Сивок, Коркмаз, Хілберт, Ернст, Уйсал, Кавлак (Пектемек, 70), Куарежма, Сімао, У.Алмейда (Голошко, 83).

Голи: Хілберт (12), Сімао (78), Голошко (90) – Гросицькі (59).

* * *

Зазначимо, що, як і «Динамо», у «Бешикташа» також є проблеми зі складом. Так, до травмованих раніше Рюшту Речбера, Ібрагима Торамана та Екрема Дага додалися Мехмет Ауреліо та Ісмаїл Койбаші, які підхопили вірусну інфекцію. Їхня участь у домашньому матчі 4-го туру групового турніру Ліги Європи проти «Динамо» залишається під питання.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер