»Бешикташ» збирається до Києва

»Бешикташ» збирається до Києва

Програма перебування делегації «Бешикташа» в Києві буде вкрай компактною – в нашому місті турки пробудуть менше півтори доби. У середу о 17:00 команда та офіційні особи прибувають чартерним рейсом зі Стамбулу до аеропорту «Бориспіль». У Києві делегація турків зупиниться відразу в трьох готелях. Найближче до стадіону «Динамо» розквартируються гравці та тренери – в готелі «Хаятт». О 19:00 з нього запланований виїзд на тренування, перед яким наставник команди Бернд Шустер та один із гравців проведуть регламентну прес-конференцію.

Для проведення тренування вимоги в гостей цілком звичайні. Чай, кава, вода, масажні столи. Строгіше із фруктами – на столі має бути по 25 яблук та бананів. На полі потрібні 20 офіційних м'ячів та одні переносні ворота. Після завершення заняття «Бешикташ» повернеться до готелю, проте передматчевий день на цьому не закінчиться. О 20:30 в одному з ресторанів міста пройде офіційна вечеря за участю представників обох клубів та УЄФА.

У четвер до матчу жодних заходів в офіційній програмі гостей не передбачено. О 20:15 у супроводі машини ДАІ автобус із «Хаятта» довезе команду на стадіон «Динамо», а о 22:05 арбітр дасть свисток про початок матчу. Після завершення поєдинку «Бешикташ» прямо зі стадіону вирушить до «Бориспіля», звідки вилетить до Стамбулу.

Підтримувати «Бешикташ» у Києві будуть близько півтисячі вболівальників. 350 із них розмістяться у 25 та 26 секторах, це в районі кутового прапорця, інші на центральній трибуні. Зі свого боку відповідні служби ФК «Динамо» зроблять усе можливе, щоб перебування гостей із Туреччини в Києві було максимально комфортним.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер